OUR STAFFS' FAVORITE WATER BOTTLES BANNER

De favoriete waterflessen van ons personeel

Met Snel naderende zomer zien we steeds meer waterflessen op kantoor.
Lees verder om erachter te komen wat onze medewerkers te zeggen hebben over hun Kinto-flessen.

TOKYO Office-personeel W.T
"Mijn favoriet voor het kantoor is de waterfles omdat het gemakkelijk is om rond te dragen met mijn laptop, ik gebruikte de trainingsfles, maar ik ging hierover om omdat het nog compacter is. Het bevat nog steeds 500 ml die geweldig is. water zonder ijs om mijn lichaam te houden ervan te koud te worden. "
画像


Personeel van Tokyo M.S
"Ik ga normaal voor monotoon, maar ik dacht dat de nieuwe om te go-fles perfect zou zijn voor hodling kleurrijke drankjes, dus ik ging voor het levendige geel. Vandaag drink ik fruitthee die ik maakte met thee-bladeren en gedroogd fruit. Ik hou ook van Het omdat de dubbele muur helpt het ijs te laten smelten, is het deksel gemakkelijk te openen en de tuit is volledig bedekt wanneer ik het deksel aanzet. "
画像


Kinto Store Tokyo Personeel T.U
"In de zomermaanden is mijn favoriete keuze mijn white Travel Tumbler 500 ml. Het houdt me goed gehydrateerd en de verfrissende kleur is perfect voor het seizoen. Ik maak niet-cafeïne-thee zoals Azuki-thee en maïshee thuis.
Ik verander mijn fles volgens het seizoen; In de herfst en de winter vind ik het leuk om de Travel Tumbler van 350 ml te gebruiken die ik in Khaki heb. "
画像


TOKYO Office Personeel K.S
"Ik gebruik normaal gesproken twee flessen op het werk.
Eén is de waterfles die ik met een huis gekweekte munt en citroen myrtle water draagt.
De andere is de om tuimelaar te gaan. Ik gebruik het graag zonder het deksel als een mok voor mijn koffie. Het heeft een betere hitte / koude retentie dan mokken of glazen, dus mijn drankjes zijn altijd een mooie temperatuur. "
画像


VS personeel m.e
"Ik heb echt genoten van hoe de riem de tumbler zo licht voelt, dus ik kan mezelf zien die de reisdumbler nog gemakkelijker op reistjes dichtbij maar ook ver weg dragen. Deze set zou ook ideaal zijn om op een lange wandeling langs het strand te gaan.
De gravure op de tuimelmachine is zeer goed gedaan. Het is technisch indrukwekkend dat mijn volledige naam op de tuimelaar past zonder te groot of te klein te zijn. "(* Deze service is alleen beschikbaar in Japan)
画像
画像


TOKYO Office Staff K.F
Als ik zin heb om gezond te zijn, gebruik ik de trainingsfles. Het is perfect om gehydrateerd te blijven tijdens workouts en de meetmerken maken het gemakkelijk om eiwitdranken te mengen. Het andere leuke is dat het vaatwasmachineveilig is. Het is een stoere, eenvoudige onderhoudsfles. Ik ben het begaafd naar een vriend die ook graag danst. "
画像


We hopen dat onze tuimelaars en flessen u helpen bij het bereiken van uw ideale levensstijl.