Basics om ritme te geven aan je dagelijkse leven - hibi

Hibi, wat betekent "dagelijkse dag" in het Japans, is ontworpen om tijdloze basisprincipes te zijn voor de dagelijkse tabel. Tasjes waar uw handen onbewust voor reiken voor elke dag, en die herhaaldelijk op uw tafel verschijnen, bezit een tactiele kwaliteit en biedt een speciaal gevoel van comfort. In het ontwerp van Hibi hebben we fijne details nagestreefd om de zintuigen van de gebruiker te bevredigen, zoals de stabiliteit van grip bij het vasthouden en het zachte gevoel op de lippen tijdens het drinken. We hebben overtollige details verwijderd en zorgvuldig overwogen aan details die het gemak van dagelijkse bewegingen zouden ondersteunen.
画像
画像
In samenwerking met het productontwikkelingsteam van Kinto werkte de Japanse productontwerper Shin Azumi aan het ontwerp van HIBI. Hij deelde zijn inspiratie en ideeën achter het ontwerp van Hibi -glaswerk met ons.

“Universaliteit was het concept en het startpunt van HIBI. Dingen komen om een ​​zekere waarde vast te houden wanneer ze deel uitmaken van ons dagelijkse leven, omdat ze elke dag worden gebruikt en gewoon door 'daar te zijn' door de jaren heen. Een bron van inspiratie voor het glas was de beker uit het middeleeuwse Europa. Ik stelde me iets voor dat stevig kan worden gegrepen. De middeleeuwse beker ziet er tegelijkertijd casual en elegant uit en de zachte lijnen van de beker zouden comfortabel in de hand passen. Om het uiteindelijke ontwerp te bereiken, heb ik gewerkt aan het geven van originaliteit als een Kinto -product en rekening houdend met de grens tussen dagelijkse en buitengewone tafelscènes. De vorm werd zorgvuldig verfijnd door subtiele aanpassingen. Wanneer een persoon en een product echt één worden, is het aangenaam en zelfs sensueel. Ik hoop dat mensen niet alleen naar het product kijken, maar het in handen nemen om het te ervaren. "

[Designer -profiel]
Shin Azumi

Opgericht ‘A Studio’ in 2005 in Londen, VK. Zijn ontwerpwerk omvat consumentenproducten, meubels, verlichting, elektronica en audio -apparatuur, evenals ruimtelijk ontwerp voor winkels, restaurants en tentoonstellingen. Sinds 2016 neemt hij het hoogleraarschap aan de Hosei University, Faculteit Engineering and Design, in Japan.

画像
画像

Verzamelingspagina
画像

EINGESETZTE PRODUKTE