Bus Gallery

Kinto biedt een breed scala aan glazen bussen die perfect zijn voor opslag en weergave. Bekijk enkele van de interessante ideeën die onze gebruikers met ons hebben gedeeld.
Bottlit
Foto's en opmerkingen:@julialaposegourmande
"De bottlit -bussen bevatten granola en vers gedroogd fruit, die een must bij ons thuis zijn. Geserveerd met yoghurt, dit is een van onze ontbijt nietjes. Het schone gevoerde ontwerp van de bussen past perfect in ons vrij minimalistische interieur."
画像
Schalie
Foto's en opmerkingen:@e_r_i_e_r_i
"Ik heb eindelijk een bus gevonden die perfect is voor het opslaan van soapnuts (gedroogd fruit van de Ritha -boom). De bus houdt de zeepnoten droog, en ik kan ook hun schattige vorm zien hoeveel er over is. De schaliebus is geweldig geweest Voor het opslaan van zelfgemaakte stoffenweefsels ook. "
画像
"Ik begon onlangs zelfgemaakte veganistische boter te maken, en ik ontdekte dat het opslaan en afkoelen in de glazen bus er erg mooi uitziet. Ik geniet van het openen van mijn koelkast om mijn veganistische boter erin te zien."
画像
VORM
Foto's en opmerkingen:@e_r_i_e_r_i
"Ik gebruik gegoten bussen om kruiden, gedroogd voedsel en kruiden die ik vaak in de keuken gebruik. Gebruik transparante stickers om de inhoud erin te labelen. "
画像
Schalie
Foto's en opmerkingen:@lyooza_bastien
"Ik gebruik Schale -bussen voor een verscheidenheid aan droge goederen in de keuken. Esthetisch is het aangenamer om deze ingrediënten in glazen potten te zien, en dit weerspiegelt ook mijn voorkeur boven het gebruik van plastic zakken of containers."
画像
VORM
Foto's en opmerkingen:@yu__yoshizawa
"De castbussen bevatten snoep waar ik graag van geniet met mijn koffie. Als mijn vrienden langskomen, kan ik het deksel gewoon aftrekken en de snoepjes en suiker serveren zoals ze zijn. Ik heb al mijn essentials voor koffietijd in dezelfde verzameling van geplaatst Bussen om een ​​uniforme look te creëren. "
画像
Schalie
Foto's en opmerkingen:@life8746
"De bussen bevatten cherrytomaatjes die ik op mijn balkon koos, olijven die vaak bij ons thuis verschijnen, en kersen die iemand ons gaf. Ik gebruikte altijd plastic wrap om overgebleven olijven op te slaan, maar nu kan ik het in deze bus houden."
画像
"Ik gebruik de grotere bussen voor het opslaan van koffie en theezakjes. Het eenvoudige ontwerp past goed bij andere bussen en containers."
画像
Dank aan iedereen die aan dit artikel heeft deelgenomen.
Als u Kinto -bussen gebruikt, post en deel op Instagram door te taggen #mykinto