Café Kitsuné (Frankrijk)

Café Kitsuné, geproduceerd door modemerk Maison Kitsuné, en Kinto werken samen om een ​​aangepaste waterfles te maken. Neem een ​​kijkje en ontdek meer over de samenwerking.
画像 1
Bericht van Café Kitsuné
"Café -kitsuné en Kinto delen niet alleen Japanse wortels, maar ook de aandacht voor detail en de balans tussen bruikbaarheid en esthetiek, die de belangrijkste waarden van Kinto zijn, en dat weerspiegelt ook wat Café Kitsuné wil overbrengen in zijn ruimtes en zijn producten.

Bij het maken van de waterfles waardeerde we echt het ontwerp, de grootte en de lichtheid, het is de ideale waterfles die je overal mee kunt nemen.

De café -kitsincafés zijn moderne, kosmopolitische en gastvrije plaatsen waar onze klanten kunnen genieten van kwaliteitskoffie en zich op hun gemak voelen, dus we hopen dat ze naar onze locaties komen om te genieten van vrienden van onze verschillende warme en koude drankjes en zoete lekkernijen.

De café kitsuné x kinto waterfles kan ons vergezellen om te werken, naar de sportschool, overal op ons dagelijks leven, omdat het elegante en lichte ontwerp het de perfecte waterfles maakt waar je niet zonder kunt leven! "
画像 2
画像 3
Winkelfoto's: Maxime Frogé

[Merkinformatie]
Cafékitsuné

Specialty Coffee Retailer Café Kitsuné brengt eerbetoon aan het plezier van het genieten van een koffie -koffie op iconische locaties. Café Kitsuné is opgericht in 2013 en is gegroeid tot een netwerk van 16 cafés over de hele wereld, waaronder Tokyo, Parijs, Seoul, New York City en Beijing, het bereiken van cultstatus onder specialistische koffieliefhebbers over de hele wereld. In 2019 heeft Café Kitsuné ook zijn activiteiten uitgebreid tot nieuwe zakenlijnen, waarbij ze branders, bars en restaurants aan zijn bereik worden toegevoegd.
Café Kitsuné -website / @cafekitsune

画像 profiel