De Franse Riviera ontdekken

Maison Mastrorelli is een goed onderhouden geheim van het platteland van Cannes, dit historische stenen landhuis met zijn authentieke en typisch mediterrane karakter is door Céline Mastrorelli gerestaureerd in zijn oorspronkelijke auberge-doel om bezoekers te verwelkomen voor een gezellig verblijf in het hart van de Frans Riviera. We zijn verheugd te zien dat Kinto -items deel uitmaken van de decoratie van Maison Mastrorelli en hopen dat onze collecties zijn bezoekers comfort en inspiratie zullen brengen.

画像
Jarenlang heeft Céline een professionele carrière geleid die zich toelegt op het promoten van de Franse Riviera waar ze is geboren. Ze heeft altijd geprobeerd om connecties te openen, te delen en uit te wisselen door haar ervaringen, of het nu muzikaal, culinair of menselijk is en verhalen te schrijven waarin iedereen vrij is om van hun eigen ervaringen te genieten. Het ontdekken van dit gebouw in 2019 was een openbaring voor haar, en een nieuw uitgangspunt: om al haar passies te concentreren op een plek waar ze bezoekers, vrienden, kunstenaars, makers en epicureianen kon verwelkomen in een plaats van leven, comfort, zon, gelach en muziek.
画像
画像
Céline deelde haar indruk over het merk. "Toen ik voor het eerst de Slow Coffee Brewer -stand zag, was ik gefascineerd door deze strakke en stijlvolle brouwerstand. van gebruik en esthetiek als het gaat om dagelijkse objecten. Ik heb geprobeerd bijzondere aandacht te besteden aan de details in het huis en de discrete elegantie van het Kinto -merk verleidde me volledig. De soberheid en strakke lijnen zijn volledig in lijn met de geest van maison Mastrorelli's decoratie. "⁠
画像
[Partner Info]
Maison Mastrorelli
www.maisonmastrorelli.com

Foto's
Caro Cuinet
@carocuinetwellings

Cassandre Caly
@cassandrecaly

EINGESETZTE PRODUKTE