Een eetervaring bij Fusillo Lab

De dag voor de World of Coffee -tentoonstelling in Milaan in juni opende Creative Studio Fusillo hun studio voor vrienden, klanten en medewerkers voor een hele dag om te praten over koffie: de oorsprong, processen, brouwmethoden en meer.

画像
Aan het einde van de dag organiseerden ze een diner met een mooie en intieme omgeving, open voor iedereen die enthousiast is over unieke ervaringen. Sommige Kinto -leden hadden de kans om deel te nemen aan dit diner en dit prachtige moment te delen.
画像
"Gedurende die dag deelde Fusillo -team recepten, kookten ze live, stylen ze met ons keramische lab en castcollecties en het maken van prachtige foto's met natuurlijk licht.
画像
Voor Fusillo betekent gastvrijheid mensen verwelkomen in een goede omgeving, zoals een goed ontworpen ruimte met essentieel meubilair, prachtige planten, ontspannende muziek op de achtergrond, lekker eten en een heerlijk glas natuurlijke wijn.
画像
Fusillo gelooft in de schoonheid van het betrekken van medewerkers en het verzamelen van mensen rond een tafel. Voor dit diner nodigden ze de chef Gianluca Rossetti uit om een ​​seizoensgebonden setmenu te koken in combinatie met natuurlijke wijnen geselecteerd door de wijnkenner, Graziano Nani. Dit prachtige diner eindigde met een geweldige espresso.
画像
[Partner Info]
Fusillo Lab is een creatieve studio in Milaan die gespecialiseerd is in fotografie en contentcreatie.
fusillolab.com
@fusillolab

EINGESETZTE PRODUKTE