Gesprekken met Anne Paternotte

Anne Paternotte is een fotograaf en interieurontwerpster die in Nederland woont. Samen met haar man creëerde ze studio Olijf. De studio biedt een selectie interieurproducten voor een gelukkig en creatief leven. We hebben genoten van het zien van hoe Kinto -collectie troost en inspiratie in het dagelijkse leven van Anne brengt.

画像

"Tijdens onze werkdag worden we vaak overweldigd door styling. Dat is de reden waarom wanneer we thuiskomen, we graag genieten Ons dagelijkse leven.

画像

Het gebruik van de enkele bloemenvaas Luna is bijvoorbeeld zo eenvoudig. Ik moet alleen kleine takken uit de tuin kiezen en het voegt onmiddellijk zo'n eenvoudig maar chique detail toe aan ons interieur.

画像

We genieten van langzame ochtenden met een kopje koffie. De rustige kleur en zachte gebogen vormen van de Nori -tuimelaars brengt verfijning en comfort naar deze koffietijd.

画像

Een andere activiteit die we als gezin genieten, is dat Cappuccino en Babyccino samen met mijn 2 -jarige zoon gaan. De To Go Tumbler en het spelen van tuimelaar met hun schone en tijdloze ontwerp zijn perfecte metgezellen geweest om van die kostbare familiemomenten te genieten en zich verbonden te voelen met mijn geliefden. "



[Partner Info]
@ap.notte

EINGESETZTE PRODUKTE