Geschenk-Inspiration 2023 - Vol. 1


Dit jaar vroegen we aan de in Milan gevestigde Creative Studio en Friends of Kinto, Fusillo Lab, om hun aanbevelingen en selectie van cadeau -ideeën voor de vakantie te delen. We hopen dat u een collectie zult vinden die bij u resoneert als u deze feestdagen voor uw geliefden winkelt.



Set #1: Coffeeware
"Koffieapparatuur is een van onze favoriete dingen om te cadeau, omdat we er zo gepassioneerd over zijn. We delen graag kennis met onze vrienden en geven ze een mooie set met de brouwerset, filterstand, koffiebus en meten lepel zou zijn het perfecte cadeau. "

koffie
SCS-S04 Brewer Stand Set 4Cups €178.50
SCS Coffee Canister 600ml €27.00
SCS -papieren filterstandaard €24.00
SCS Coffee meten van de lepel €26.50

Zie meer koffie



Set #2: Tumblers
"We gebruiken graag de reistumbler en gaan tumbler terwijl ze onze drankjes bij de ideale temperatuur houden en duurzaam zijn voor elke reis. Beide producten zijn het perfecte cadeau voor vrienden die van het buitenleven houden en regelmatig wandelen."
tuimelaars
Om te gaan tumber 240ml €43.00
Reistumbler 350 ml €37.50

Zie meer tuimelaars



Set #3: sepia
"Het sepia -assortiment is een prachtig cadeau voor iedereen die zijn thee- en koffie -serveerapparatuur wil verheffen. Dit zal een perfecte aanvulling zijn op de collectie van een vriend, vooral als ze extra moeite doen bij het serveren van gasten met speciale thee en koffie."
sepia
Sepia Cup & Saucer 270ml €33.00
Sepia -kan 4cups €33.00



Set #4: Trail Tumbler
"De Trail Tumbler en de band is een nuttig en mooi cadeau voor vrienden in fotografie, omdat ze alles bij zich moeten dragen tijdens het werken, en het op hun lichaam kunnen dragen en er tegelijkertijd goed uitzien is zeldzaam!"
Trail-Tumbler
Trail Tumbler 580ml €48.00
Tumbler riem 77 mm €18.00



Set #5: Unitea
"Er is geen betere manier om te ontspannen dan met een warm kopje thee. Een vriend die hun thee waardeert, gebrouwen met verse bladeren, zou gewoon dol zijn op deze set met de Undea One Touch -theepot en bijpassende beker. De organische ronde vorm van het glaswerk en warm houten Tonen van de schotel creëren een gezellige sfeer die iedereen uitnodigt om een ​​theesritueel te willen maken. "
Trail-Tumbler

EINGESETZTE PRODUKTE