Geschenk-Inspiration 2023 - Vol. 2


Verras uw geliefden of trakteer uzelf deze vakantieseizoen op iets. Hier zijn enkele cadeau -ideeën van ons team, om u te helpen opnieuw verbinding te maken met uw zintuigen en te genieten van een moment van ontspanning.

Zorgvuldig vervaardigde mokken
De CLK-151-serie bevat subtiele randen en rondingen, evenals een genuanceerd mat glazuur. Gemaakt door ervaren ambachtslieden in de traditionele Japanse aardewerkstad Hasami (Nagasaki Prefecture), maakt hun deskundige aanraking deze mok zeer comfortabel om vast te houden en te drinken. De 100 mm plaat is precies de juiste maat voor een koekje of twee.
Clk -mok
Geniet van de kleuren thee
Kijk hoe de theebladeren zich langzaam ontvouwden en bewonder de rijke kleuren thee door het heldere glas. Met de bladeren naar theekop met zeef met zeefbeen kun je een enkel kopje thee brouwen, hetzij thuis of op kantoor zonder een theepot te hoeven gebruiken. Houd je theebladeren en kruiden in een glazen bussen om een ​​vleugje verfijning toe te voegen aan je theescène.
Bladeren aan thee
Cast Amber Mokken hebben een nostalgisch gevoel, perfect voor warme melkdranken zoals Chai. De rand van de beker tapt iets naar buiten, zodat het drankje op natuurlijke wijze in je mond stroomt wanneer je de mok naar je lippen brengt. Cadeau met een bottlit -bus samen voor het opslaan van kruiden voor warme dranken.
Cast Amber en Bottlit
Een elegante eetkamer
De zachte glans van koperen voegt een unieke toets toe aan een kamer. Luna is een vaas met één bloemen met een koperen plaat en de vaas en plaat kunnen afzonderlijk worden gewassen, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. U kunt de vaas ook gebruiken zonder de koperen plaat voor een klein boeket, of verschillende maten samen voor een grotere ruimte clusteren.
Luna -vazen
Ontspan met warme kaarslicht
Introduceer aroma en kaarsen in uw dagelijkse routine. Het ontwerp van Aroma Oil Warmer doet denken aan een koffieapparatuur en voegt warmte toe aan uw binnenruimte. Doe 30 ml warm water in de warmtebestendige glazen beker, voeg een paar druppels aromaolie toe en steek de kaars aan. Voel je favoriete geur langzaam de kamer vullen.
Aroma olie warmer
Aroma olie warmer €62.50
Een roestvrijstalen thee -warmer kan je speenvermindering verder verrijken. De flikkerende vlam houdt niet alleen je drankje warm, maar lijkt het verstrijken van de tijd te vertragen. Unitea is een van Kinto's klassiekers, met een vriendelijke maar verfijnde vorm die in elke scène past.
Unitea One Touch Teapot en Cup

Cadeau tassen
Kinto -cadeauzakken zijn beschikbaar voor een extra vergoeding. Bekijk details hier.
Kinto -cadeauzakken

EINGESETZTE PRODUKTE