Hersess (Japan)

Sportkledingmerk Heressess en Kinto werken samen om een ​​aangepaste kleurenreis tuimelaar te creëren. Neem een ​​kijkje en ontdek meer over de samenwerking.
画像 1
Boodschap van Heressess
"Als het gaat om alledaagse items, is ontwerp belangrijk. Kinto's Tumbler is niet alleen mooi, het is net zo prettig om te drinken als een glas of mok. We vonden dat het eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp een geweldige match was voor het herzen Boven alle dingen. De tuimelaar is in Coral Orange, een op maat gemaakte kleur die bij ons logo past. We hopen dat deze tuimelaar veel actie zal zien terwijl je je dag doorgaat, inclusief natuurlijk je trainingen. "
画像 2
画像 3
画像 4
画像 5

[Merkinformatie]
Heriness

Heressess is op een missie om de vreugde te verspreiden van "dat sublieme moment" dat gepaard gaat met oefening voor zoveel mogelijk mensen. Dit komt omdat Heressess gelooft dat lichaamsbeweging mensen op een positieve manier beïnvloedt en ons helpt een gelukkiger leven te leiden.

Alle Heress -producten zijn ontworpen voor comfort - als het sporten als een straf voelde, zou het niet duurzaam zijn. Hereness Sportswear knuffelt het lichaam als zacht zonlicht en helpt je lichaam goed te voelen tijdens het sporten.
Heriness.jp / @hereness_jp

画像 profiel