Im Projet Standard Studio

Projet Standard is een ontwerpstudio opgericht door Arthur Daragon, Gaston Lobet en Hugo Hagenbach. Ze claimen een elementaire visie op ontwerp en richten elk project aan met een standaardbenadering. Ze werken op verschillende gebieden, industrieel ontwerp, ruimteontwerp en computer gegenereerde afbeelding. Gelegen in Parijs, in een voormalige naaimorkshops, hebben we genoten van het ontdekken van Projet Standard Vision en zien we hoe ze Kinto gebruiken in hun dagelijkse werk.

画像
Standaard wordt gekenmerkt als een essentieel en voldoende element. Standaard gaat niet over OSTENTATION maar nauwkeurigheid. Het gaat Beyong -trends, het is tijdloos. Zijn universele reikwijdte maakt standaard nuchter en relevant.⁠
画像
"Op een zeer natuurlijke manier werden Kinto -producten een integraal onderdeel van onze omgeving. Zeer goed ontworpen, er is een detail in elk van hen die de ervaring van gebruik altijd speciaal maakt, met een duidelijke zorg voor materialen en ontwerp."
画像
"Als ontwerpers zijn we bijzonder gevoelig voor de aanpak van Kinto. Wij geloven dat door het ontwerpen van producten die aangenaam zijn om te gebruiken en mooi zijn om naar te kijken, we, zoals Kinto, het dagelijks leven eenvoudig kan verbeteren."
画像

EINGESETZTE PRODUKTE