Kinto Nakameguro Map - Spring Edition

De Kinto -winkels in Tokio bevinden zich in een gebied genaamd Nakameguro, een vriendelijke buurt waar de lokale bevolking en bezoekers naast elkaar bestaan. Onze medewerkers hebben een lijst samengesteld van hun favoriete plekken om te genieten van de seizoensgebonden landschappen, ambacht en cultuur van het gebied.

画像


Chiya-ba
Vanuit Nakameguro Station brengt een korte wandeling langs de spoorlijnen u naar Chiya-Ba, een Nepalese theehouse. Hun specialiteit Chai wordt gebrouwen met theebladeren en kruiden gekweekt in de uitlopers van de Himalaya en geserveerd in Unitea One Touch Teapots. Het is een verfijnde ruimte gevuld met het aroma van kruiden en is een geweldige plek om te stoppen voor een sensuele maar ontspannende ervaring. Neem een ​​tuimelaar en krijg een beker in, jullie zijn allemaal klaar voor een kleine wandeling door de stad.

画像
画像
画像
画像
画像
画像


Farver
Farver is een onopvallende bloemenwinkel in Komazawa-Dori Street. De binnenkant is bijna als de studio van een kunstenaar, met vintage meubels en zorgvuldig geselecteerde bloemen zowel fris als droog. De eigenaar weet alles over hen tot het milieu waarin ze zijn gekweekt, en klanten kunnen de tijd nemen om te beslissen welke ze mee naar huis nemen, omringd door hun prachtige kleuren en geur. Ze geven je ook graag advies over bloemstuk, dus het is een uitstekende plek voor mensen die op zoek zijn naar tips over hoe je met bloemen kunt versieren.

画像
画像
画像 の ALT テキスト
画像
画像
画像


Ateliers Penelope
In het residentiële Higashiyama -gebied is Ateliers Penelope, een merk dat prachtig getextureerde canvaszakken creëert geverfd in originele kleuren. Canvas is een stevige stof die het karakter met gebruik ontwikkelt. Bekijk mensen aan het werk in de studio voordat je naar boven gaat naar de zonovergoten winkel. Hier kunt u hun tassen in verschillende kleuren en ontwerpen bewonderen om een ​​metgezel te vinden die bij uw levensstijl past.

画像
画像
画像 の ALT テキスト
画像
画像
画像


Tokyobike
Terwijl je de lokale winkelstraat Nakmeguro Ginza passeert, kun je de Nakameguro -winkel van Tokyobike vinden. Met als doel mensen te helpen de vreugde te ervaren van het verkennen van hun eigen steden, bieden ze niet alleen een grote selectie fietsen, maar ook fietsenaccessoires en levensstijlproducten zoals sneakers. Je kunt ook een fiets huren - een geweldige manier om de seizoenen te voelen.

画像
画像
画像
画像
画像 の ALT テキスト
画像
画像
画像
画像

Winkelinformatie

Thee / chiya-ba
Een speciaal theehouse creëert een gemeenschap door theebladeren.
@chiya_ba

Bloem / Farver
Een geheime bloemenwinkel zonder bord.
farver.jp

Canvas Bag / Ateliers Penelope
Een canvas -tasmerk opgericht in 1996.
www.atelierspenelope.com

Fiets / Tokyobike
Een fietsenmerk voor mensen die van de stad willen genieten.
Tokyobike.com

EINGESETZTE PRODUKTE