Kkot.

KKOT is een botanische ontwerpstudio gevestigd in Los Angeles gericht op tijdloos en beschouwd botanisch ontwerp en gespecialiseerd in botanicals voor evenementen, installaties en styling. KKOT was verantwoordelijk voor al het bloemen- en botanische ontwerp in de winkel in Kinto in Los Angeles.

We vroegen Sojoung Czerwonka van KKOT om onze aqua -cultuurvaas te stylen en met ons haar inspiratie en benadering van botanisch ontwerp te delen.
画像
画像
画像
- Waar vind je inspiratie voor je botanische ontwerpen?
Ik ben geïnspireerd door interieurontwerp, architectuur en mode. Mijn grootste inspiratie is Japans en Scandinavisch ontwerp. Ik hou van de eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

- Wat zijn enkele dingen die u in gedachten houdt bij het stylen?
Als ik styling ben, concentreer ik me op kleur, vorm en structuur. De stijl die ik maak, wordt beïnvloed door het merk waarmee ik werk. Ik zoek inspiratie uit hun producten, branding en uitvoering. Werken met een merk dat me inspireert is erg belangrijk. Ik concentreer me evenveel op de stijl van de ruimte als de stijl die ik maak. Ik wil dat mijn werk met de ruimte mengt en elkaar afspeelt zonder de focus van het een of het ander te focussen.

- Heb je favoriete bloemen/planten die je leuk vindt om op te nemen?
Ik heb geen favoriete bloem, ik concentreer me meer op kleur en vorm. Mijn favoriete kleuren om samen te gebruiken zijn groen en wit. Wit is schoon, eenvoudig en minimaal. Groen is natuurlijk, fris en organisch.
画像
画像
- Heb je tips over hoe je vazen ​​en bloemenarrangementen kunt koppelen om een ​​doordacht cadeau voor iemand te maken?
Gebruik om te beginnen de favoriete bloem of kleur van de persoon en gebruik dat als de belangrijkste focus van de arrangement. Voeg vervolgens bloemen toe die helpen de belangrijkste naar voren te brengen en er niet van weg te nemen. Deze bloemen worden meestal Filler genoemd. U kunt vulbloemen selecteren wiens vorm, structuur en kleur de main ondersteunen.
Om de juiste vaas te kiezen, houd rekening met de hoofdbloem. Kies een vaas die goed past in termen van vorm en kleur. Het is belangrijk om te onthouden dat de schaal van de bloemen en vaas anders moet zijn.
Presentatie is ook erg belangrijk. Hoe u de opstelling presenteert, is net zo belangrijk als de opstelling. Je kunt het inpakken of boksen, en een doordachte notitie opnemen.
画像
画像
[Partner Info]
kkot