Kokosnootrijstpaprecept met Julia

Julia Maksymczuk is een foodstylist en fotograaf. Sinds 2009 deelt ze recepten en culinaire aanbevelingen op haar blog en Instagram -account @julialaposegourmande. Julia creëerde een recept van kokosrijstpap met geroosterde aardbeien en gekarameliseerde quinoa, met behulp van de Nori -collectie. De rustige kleurtonen van de collectie brengen verfijning in dit recept. We hopen dat je geïnspireerd raakt en geniet van rustige en comfortabele ochtenden met dit gezonde en smakelijke recept.

画像
[Ingrediënten] (voor 2 personen)

250 g aardbeien
3 eetlepels ahornsiroop
2 eetlepels gepofte quinoa (of gepofte rijst)
1 eetlepel suiker
1 kopje rijstvlokken (of haver)
2 kopjes groentemelk zoals kokosrijstmelk
1 pakket (125 ml) Griekse yoghurt
Een paar kokosscherming
Een paar verse muntblaadjes
画像

[Methode]

1. Verwarm de oven voor op 180 ° C. Was en romp de aardbeien, bestrooi met een eetlepel suiker op een bakplaat bekleed met perkamentpapier en kook dan 10-15 minuten in de oven.

2. Karameliseer de suiker in een pan in een pan en voeg vervolgens gepofte quinoa of gepofte rijst toe om met de karamel te coaten. Laat afkoelen op een vel perkamentpapier.

3. Breng de groentemelk aan de kook en laat het vuur zakken en voeg de rijstvlokken (of haver) toe, roer tot het mengsel dikker wordt.

画像
4. Plaats de pap in kommen. Voeg in elke kom een ​​lepel Griekse yoghurt, geroosterde aardbeien, gekarameliseerde gepofte quinoa (of gepofte rijst), kokosscheermiddelen toe en als je wilt, verse aardbeien en muntbladeren. Besprenkel met ahornsiroop.
画像

EINGESETZTE PRODUKTE