Koud Soba Noodles Salade Recept met Julia

De foodstylist en fotograaf Julia Maksymczuk creëerde een zomerrecept perfect om de hitte te verslaan, een koude soba -noedelsalade gemaakt met citroenachtige courgette, geroosterde abrikozen en Burrata. We hebben genoten van het zien van hoe Julia onze castcollectie gebruikte om haar recept te organiseren en weer te geven en hopen dat je geïnspireerd wordt voor je zomerse lunch en diner.

Ingrediënten (voor twee personen):
2 bundels van Soba Noodles
2 abrikozen
1 theelepel suiker
1/2 courgette
1 citroen
4 el olijfolie
1 el rijstazijn
1 el sojasaus
Verse koriander naar smaak
1 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel cranberries
1 Burrata

画像
画像

Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 220 °. Kook soba noedels volgens de instructies van de pakket.
2. Snijd de courgette in dunne strips, idealiter met een mandoline. Plaats de courgette plakjes op een bord, breng op smaak met zout en peper, schil 1/2 citroen op de courgette en bestrooi met een half citroensap en 1-2 eetlepels olijfolie. Bedek de courgette met de marinade. Laten we rusten.
3. Snijd de abrikozen in vieren en plaats ze op een bakplaat, bestrooi met een beetje suiker en bak gedurende 10-15 minuten in de oven.
4. Rooster de pijnboompitten 2-3 minuten in een droge pan tot het bruin is. Meng 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepels sojasaus en 1 el rijstazijn.
5. Plaats de soba -noedels in de kom met de dressing en gooi alles samen, plaats dan een deel van Soba -noedels per kom. Voeg 1/2 burrata per persoon toe, gemarineerde courgette, geroosterde abrikozen, pijnboompitten, gehakte koriander en veenbessen.

画像
画像

Julia Maksymczuk is een foodstylist en fotograaf. Sinds 2009 deelt ze recepten en culinaire aanbevelingen op haar blog en Instagram -account @julialaposegourmande.

EINGESETZTE PRODUKTE