Ma · na yoga retraite

In maart 2023 werkte Kinto samen met ma · na yoga -loft in twee yoga -retraites die werden gehouden op het eiland Fuertevenura op Canarische eilanden.

Ma · Na is een Navakaraṇa Vinyāsa Academy in Barcelona, ​​gespecialiseerd in het onderwijzen van deze methode van zelftransformatie. Navakaraṇa vinyāsa is een zeer krachtige praktijk, die het gevolg is van de combinatie van Indiase dans, percussie, yoga en vinyāsa. De naam betekent letterlijk ‘samenstelling van negen bewegingseenheden’ maar ook ‘constante transformatie’.

画像

Gedurende 3 nachten en 4 dagen verbleven de gasten in het ontwerphuis Casa Erbane gelegen voor een vulkaan met een adembenemend uitzicht, waar ze konden genieten van de vrede en kalmte van het eiland en werden ondergedompeld in de praktijk van Navakaraṇa. De dag begon met ademwerkoefeningen, gevolgd door een krachtige ochtendyogapraktijk en een veganistische brunch gekookt door hun interne chef-koks.

画像

Na wat welverdiende vrije tijd, genieten van het zwembad en het verkennen van het vulkanische landschap rond het huis, bood een speciale gast een Ayurvedische gezichtsmassageworkshop. De dag eindigde met een tweede yogasessie en mooie gesprekken rond de tafel tijdens een veganistisch vers gemaakt diner.

画像

De waterfles en om tumbler te gaan zijn aan elke deelnemer geschonken als welkomstgeschenk en waren perfecte metgezel om ze gehydrateerd te houden tijdens yogasessies.

画像

EINGESETZTE PRODUKTE