Opvolging van vakmanschap - keramisch laboratorium

Er zijn veel wijsheid, zoals de samenstelling van bodem en glazuur, verschillende veranderingen als gevolg van temperatuur en vochtigheid, en technieken en hulpmiddelen die zijn geërfd en geëvolueerd uit de voorgangers. En vindingrijkheid. Ceramic Lab is geboren uit de wens om het vakmanschap te erven dat werd gevoed in de stad Hasami, de prefectuur Nagasaki.
画像
画像
Hasami-cho is een productiegebied van keramiek dat is beschermd door betrouwbare technieken op basis van 400 jaar geschiedenis en traditie. Het land dat trots is op "Everyday Ware maken" al lang, dus het is gevuld met de geest van het uitdelen van traditionele technieken terwijl het nog steeds de huidige gebruiker ontmoet. Met andere woorden, het is warm, pretentieloos.
画像
画像
画像
Het landschap van het platteland blijft hetzelfde als in het verleden op het land rijk aan de natuur omringd door bergen en de zee. In het ontwikkelen van keramisch lab bleven planning en ontwikkelingsleden in het land om de samenwerking met pottenbakkers te versterken. Samen met verschillende pottenbakkers, aandacht voor detail zoals comfort en glazuur expressie, texturen en vormen gemaakt door herhaald onderzoek. Het werd gedropt in een product dat zowel delicaat als robuust was. Ceramic Lab is een collectie die tot doel heeft dingen te maken die het vak van vakmanschap in het pottenbakker van de Potter groot buigt.
画像

Verzamelingspagina
画像