Reizen met Kinto - Mallorca

Als onderdeel van hun voorbereiding op Cross- en Trail Races in Parijs, Franse en Zwitserse Alpen, organiseerde de MRC Running Club een hardloopkamp in Mallorca, het Spaanse Balearen -eiland. We hebben genoten van het zien van hoe Kinto -tuimelaars en banden ze vergezelden tijdens hun trainingssessies.

画像

Het MRC -team had verschillende doelstellingen voor hun hardloopkamp. Ten eerste, om hun training voort te zetten in een omgeving die aan hun behoeften is aangepast; Mallorca stond hen toe om beide op een vlakke grond aan de kust te trainen, als in de bergen in het midden van het eiland. Ten tweede, om zichzelf op te laden op een rustige en bewaarde plek, ver van de activiteit en het hectische ritme van Parijs waar ze het hele jaar door wonen. En ten slotte, om een ​​moment te delen tussen vrienden en mede-oprichters van de club om zich te concentreren op hun doelstellingen en na te denken over toekomstige projecten.

画像

De trainingssessies aan de kust bleken technischer te zijn dan verwacht, waarbij de kust relatief robuust was en enorme rotsachtige kliffen met uitzicht op de zee. Rennen langs deze kust konden ze werken aan uithoudingsvermogen en cardio in een weelderige en wilde omgeving, inclusief de Mirador des Puntàs.

画像
Momenten van rust aan het einde van deze sessies werden zeer op prijs gesteld. Veel wilde kreken verschenen rond de kliffen. Er was niets beter dan een dip in het turquoise wateren van de Middellandse Zee en een pauze op de rotsen terwijl hij afkoelde met de dag van Tumbler en Tumbler -band.
画像

Het team kwam uit deze ervaring in grote fysieke en mentale vorm, meer verenigd dan ooit met het hoofd vol met nieuwe projecten voor de komende maanden!



EINGESETZTE PRODUKTE