Snow Peak Land Station Kyoto Arashiyama (Japan)

"Snow Peak Land Station Kyoto Arashiyama" werd in augustus 2020 geopend als een plek voor bezoekers om het Snow Peak -merk te ervaren. Arashiyama is een gebied in Kyoto, vooral bekend om zijn historische tempels en heiligdommen omringd door een prachtig natuurlijk landschap. Het hoofdgebouw is een traditioneel Japans houten huis van meer dan 100 jaar oud, dat ze hebben gerenoveerd om een ​​winkel en café te huisvesten. Het idee erachter is om de gelegenheid te bieden om Arashiyama's geschiedenis, cultuur en natuur 'The Snow Peak Way' te ervaren.
"Snow Peak Cafe" in het Land Station biedt eten en drinken met Kinto's keramische lab en cast. We vroegen Snow Peak waarom ze Kinto kozen.
画像
画像
- Hoe heb je over Kinto geleerd?
Onze relatie met Kinto begon toen we restaurant Seppo aan het bereiden waren in "Snow Peak Land Station Hakuba" die ook in 2020 werd geopend. De meeste mensen beschouwen ons als een fabrikant van kampeeruitrusting, maar we bezitten eigenlijk ook een paar restaurants en cafés. Regelmatige kampeerders. Vergelijkt ongeveer 7 % van de Japanse bevolking, dus eten en eten is onze manier om wat we onze "natuurgerichte levenswaarden" noemen, tot de resterende 93 % te brengen. Voor restaurant Seppo hebben we Kronos gekozen als onze drinkweer toch speels ontwerp. Ze zijn ook heerlijk om vast te houden, de manier waarop ze aangenaam in handen passen. Dit gevoel is vergelijkbaar met wat we willen om onze klanten te bieden bij Snow Peak. Dus we wendden ons natuurlijk tot Kinto toen we ons Arashiyama Cafe aan het plannen waren.
画像
- Wat waren de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van het servies van Kinto?
Eerst de locatie van ons café. Kyoto is een stad die zeer respectvol is voor traditionele ideeën van schoonheid, maar ook open staat voor nieuwe uitdrukkingen. Ten tweede, de architectuur. Het gebouw is een oude Ryokan in Japanse stijl uit het Taisho-tijdperk (1912-1926), die we hebben gerenoveerd en enkele moderne accenten hebben toegevoegd. Met dit in gedachten wilden we onze klanten bedienen met servies zoals Mingei Folk Craft dat de schoonheid van de materialen waaruit het is gemaakt, maar met een moderne wending viert. We hielden van de aardse textuur van het keramische lab van Kinto dat hulde brengt aan de Japanse volkstraditie en het hoogwaardige vakmanschap. We hebben borden geselecteerd met zachte kleuren voor de beste presentatie van ons eten en combineerden het met funky cast dubbele wandglazen waardoor drankjes eruit zien alsof ze in de lucht zweven.
画像
- Wat gebruiken Kinto -producten?
Ze zijn goed gebouwd, stevig en gemakkelijk te hanteren. De ontwerpen en kleuren zijn bedrieglijk eenvoudig, maar het voedsel ziet er nooit duidelijk uit omdat de texturen zo expressief zijn. We houden van ze omdat ze ons eten er aantrekkelijk uit laten zien.
画像
画像