Starbucks Reserve Roastery Tokyo

Starbucks Reserve® Roastery Tokyo is geopend in februari 2019 in Nakameguro, Tokyo. Roastery Tokyo, de vijfde winkel ter wereld, heeft een indrukwekkende specificatie met luxe hout. Bovendien zijn het vat gemaakt van koper op de grote roostermachine en de pijp die zich ervan uitstrekt het beste deel. Het gevoel van openheid is zo groot dat je het begin van het roosteren met de geur en het geluid kunt zien waar je ook bent, overloopt met de apparaten die ons zelfs opgewonden maken de muren en plafonds. Je kunt ook genieten van een kopje koffie terwijl je de brandervaardigheden van dichtbij bekijkt. Een ruimte die de vijf zintuigen aanzienlijk stimuleert, breidt zich uit.
We hebben koffiespecialist Kenia Matsuda en het productplanningsteam geïnterviewd.
-Wat zijn de geselecteerde punten voor Kinto -producten?
Eenvoudige tools, operabiliteit en stijlvol ontwerp. In Teaware selecteren we eenvoudige en vertrouwde tonen van Teevana zoals Pebble, Unitea, bladeren tot thee. "Starbucks Reserve® Faro Dripper & Mug Black" is ook een belangrijke factor bij het creëren van een originele kleur die overeenkomt met het wereldbeeld van Roastery Tokyo.
-Welke indruk heb je gekregen van het gebruik van Faro?
Ik was verrast door de kleine functionaliteit die ik me niet kon voorstellen vanuit een eenvoudige look. De bodem van de container is een enkel gat, dus men moet worden gedacht dat het goed kan worden geëxtraheerd, zelfs als heet water wordt gegoten naar de richtlijn van de dripper. Hoewel het een druppel is, denk ik dat het niet te verfrissend is en een diepe smaak heeft. Het is moeilijk om iemand die heerlijk wordt geserveerd op een grote server te extraheren, maar het is gemakkelijk om binnen te komen, dus het is perfect voor een drukke ochtend en een koffiepauze op kantoor.
-Muur heeft Roastery Tokyo een line -up van vier enkele oorsprong en melanges. Hoe selecteer je koffie?
Tientallen typen worden gedurende een jaar ontwikkeld, zodat kopers kunnen genieten van seizoensgebonden en geselecteerde bonen. In Roastery Tokyo is het belangrijk om te bepalen of roosteren dat overeenkomt met de bonen nauwkeurig is, en of de bonen stevig worden geroosterd, niet de kleur van de bonen. De beste mate van roosteren hangt af van het bonenoogstjaar en de temperatuur en vochtigheid van de dag, dus de koffiebrander past zich binnen enkele seconden aan. De reden om roosteren open te maken, is dat we willen dat je de groene bonen uit elk productieland ervaart totdat ze worden geserveerd als een kopje koffie. Je kunt na het roosteren met de koffiebrander praten, dus stel een vraag.