Tokyobike (Japan)

Voor Tokyobike zijn fietsen niet alleen over snelheid of transport, maar zijn hulpmiddelen om kleine wijzigingen aan te brengen in het dagelijkse leven. Naast fietsen bieden ze lifestyle -goederen, waaronder Kinto -producten om de vreugdevolle momenten in het dagelijks leven te delen. We vroegen hen naar hun gedachten en indrukken die hen hebben geleid tot het selecteren van onze producten.
画像 1
画像 2
画像 3
- Hoe selecteert u de producten die u draagt?
Voor ons is het belangrijk dat de producten die we introduceren het dagelijks leven interessanter maken, dat het ontwerp de gebruiker in het centrum plaatst en dat ze eenvoudige tijdloze kwaliteiten hebben.

- Waarom koos u voor Kinto -producten?
We houden van het eenvoudige ontwerp, de kleuren die opgaan in het dagelijkse interieur, en de aandacht voor detail dat ze zo gemakkelijk te gebruiken maakt. We vinden dat Kinto -producten veel gemeen hebben met onze merkboodschap, namelijk om gebruikers te inspireren om vreugde te vinden in het dagelijks leven.
画像 4
画像 5
- Wat vind je het leuk om Kinto -producten te gebruiken? Kun je ons je indrukken vertellen?
Veel van ons kantoormedewerkers zijn fans van de To Go Tumbler. Iedereen doet zijn eigen koffie in ons kantoor, en met de tuimelaar kunnen we onze drankjes lang en warm houden. De tumbler- en trainingsfles gaan heel goed met Tokyobikes; Ze passen perfect in de fleskooi en de ontwerpen vullen elkaar aan. We vullen ze graag met seizoensgebonden drankjes en rijden onze fietsen naar het park voor een kleine pauze.
画像 6
画像 7

[Merkinformatie]
Tokyobike

Op dezelfde manier dat mountainbikes zijn ontworpen voor de bergen, is Tokyobike ontworpen voor fietsen in Tokio. Tokyobikes gaan niet alleen over snelheid of transport, maar gaan over het aanbrengen van kleine veranderingen in het dagelijkse leven. Door fietsen en verschillende initiatieven wil Tokyobike iedereen helpen de vreugde te ervaren van het verkennen van hun eigen steden. Het gaat zoveel over de reis als de bestemming.
Tokyobike.com / @tokyobike_jp

画像 profiel