Tokyobike (Londen)

Gebaseerd op het concept van ‘Tokyo Slow’ fietsen van Tokyobike zijn ontworpen om licht te zijn om te rijden met de nadruk op comfort over snelheid. De fiets is gewoon een manier om van je stad te genieten, evenveel over de reis als de bestemming. De Londense winkel is gevestigd in Shoreditch en we vroegen zijn manager Neil Davis hoe de samenwerking tussen Tokyobike en Kinto begon.
画像 1
"Het Tokyo Slow Concept dat door Tokyobike Chimes is aangenomen met de Kinto -houding ten opzichte van koffie en onze relatie begon in Tokio toen Tokyobike samenwerkte met Kinto in een koffiebar in een van hun nieuwe winkels. Sindsdien hebben we samengewerkt met Kinto in onze Londense winkel die een running een Series genaamd 'Slow Saturday' waar klanten meer kunnen leren over druppel koffie en hoe ze er thuis kunnen genieten. "
画像 2
"Voor Tokyobike is de fiets eigenlijk gewoon een hulpmiddel om het maximale uit het stadsleven te halen en we zien niet veel verschil tussen de fiets en zeggen de reistumbler die het eerste is dat we pakken als we 's ochtends het huis verlaten . "
画像 3
画像 4
画像 5

[Merkinformatie]
Tokyobike

Op dezelfde manier dat mountainbikes zijn ontworpen voor de bergen, is Tokyobike ontworpen voor fietsen in Tokio. Tokyobikes gaan niet alleen over snelheid of transport, maar gaan over het aanbrengen van kleine veranderingen in het dagelijkse leven. Door fietsen en verschillende initiatieven wil Tokyobike iedereen helpen de vreugde te ervaren van het verkennen van hun eigen steden. Het gaat zoveel over de reis als de bestemming.
Tokyobike.co.uk / @tokyobikelondon

画像 profiel