Tacubo

画像
Tacubo is een Italiaans restaurant dat in 2016 in Daikanyama, Tokyo is geopend. Het restaurant viert de schoonheid en vitaliteit van de natuur - door vleesgerechten gekookt op houten grill, seizoensgebonden menu's met verse ingrediënten, tafelwerk en interieurontwerp.

Eigenaar Chef Takubo heeft een standpunt dat "het materiaal dat het gezicht van de producent niet kan zien, noch interessant noch goed is" en is op zoek naar een recept dat de kenmerken van het materiaal optimaal haalt. Momenteel proberen we Taiwan -thee af te voeren. Het gesprek was gericht op de toewijding aan het materiaal.
画像
画像
- Wat heeft u ertoe aangezet te experimenteren met Cold Brew Taiwanese thee?
Er zijn 3 soorten groene thee (※) onder de 14 soorten blauwe thee (※ ※) die daar worden gemaakt en verbonden zijn met de kleinschalige boerderij die de tijd en moeite kost. Ik bestelde een draak). Het is gewoon water giet, maar niet alleen het verschil in de mate van gisting en roostere tijd, maar ook het subtiele verschil in de omstandigheden dat de watertemperatuur en extractietijd in hetzelfde theeblad weken, zal de geur, kleur en smaak veranderen. Het punt is dat als je met tacubo drinkt, het een "tacubo -smaak" wordt. Ik heb altijd nagedacht over de harmonie tussen niet-alcoholische dranken en eten, dus ik kan het potentieel voelen om een ​​Taiwan-thee te zijn met een wateruitgang die creatief en bedienbaar kan zijn aan de zijkant van verdrinking en mijn smaak kan uiten. We benadrukken het evenwicht met het voedsel, zoals bewust zijn van de smaak die kan worden ontvangen voor vleesgerechten die sterke claims hebben, en bewust zijn van de zachte smaken die samen met de ingrediënten knuffelen bij het combineren met andere gerechten.

*Semi-geoxideerde thee ... een soort Chinese thee met een groenachtige tint in de theebladeren, vanwege een mix van geoxideerde en niet-geoxideerde delen. Het meest populaire van dit genre is oolongthee.
画像
- Wat was uw reden om Kinto -producten te selecteren?
Ik wilde de Taiwanese thee in wijnglazen serveren en was op zoek naar een fles om bij te gaan. Capsule was de juiste maat en het juiste materiaal, en het past goed bij ons andere servies. Ik kan de thee brouwen en serveren in hetzelfde schip, en het is natuurlijk belangrijk dat het niet druppelt voor een elegante service. Ik vind het ook leuk dat het de gasten een beetje mysterie geeft, waardoor ze zich afvragen 'wat drinken ze daar?' Er zijn momenten waarop we geen alcohol kunnen drinken, maar we willen allemaal genieten van het speciale gevoel van dineren in een restaurant. Ik wil die ervaring aanbieden met niet-alcoholische dranken, om ze te combineren met eten, net als wijn, zonder in gevaar te brengen van de smaak of de visuele presentatie.
画像
画像
[Winkelinfo]
Tacubo