Bread with Character

Bakkerij Oefferl is een familiebedrijf gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Hun brood wordt gemaakt van natuurlijk zuurdesem. Georg, zijn moeder Brigitte en vader Walter, evenals zijn neven Lukas en Sandra vormen het levende, ademende hart van Oefferl.

Het begint met de bodem. De landbouwers die het graan voor Oefferl telen, beginnen bij de bodem, waarin ze het graan telen. We hebben genoten van het ontdekken van het werk en de filosofie van Oefferl en van het deel uitmaken van hun reis met onze TRAVEL TUMBLER en TO GO TUMBLER.

画像
Tijd. Tijd die nodig is om het graan te zaaien. het graan te oogsten. het graan te malen: het deeg te mengen. het deeg te kneden. Tijd die het deeg nodig heeft om te rijzen.
画像
Vakmanschap. Vaak nostalgisch aangezien door stedelingen als iets om naar te verlangen na een lange dag op kantoor. Voor ons? Werkelijkheid. Veeleisende, uitputtende, inspannende realiteit. Hard, fysiek, mooi werk.
画像
De reis eindigt hier - van de grond naar het bord. Vers gebakken is het hier: brood. Het heeft een lange weg afgelegd bestaande uit vele kleine stapjes.
画像
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK