Geschenkinspiratie 2021 - Deel 1

KINTO streeft ernaar duurzame producten te creëren die een echte en blijvende band vormen met de gebruiker. We vroegen fotografe Tina Sosna om haar aanbeveling en selectie voor haar kerstcadeau. Laat je inspireren door haar selectie voor jou en je dierbaren.

---

KAKOMI is ontworpen om heerlijke ervaringen te delen door samen te koken en te eten. Eenvoudig maar functioneel als kookgerei, KAKOMI is het perfecte kerstcadeau.

画像
Ontworpen in de vorm van flessen, BOTTLIT voegt een aangenaam accent toe aan uw interieur. Gekleurd door de inhoud binnenin, brengen het mooie glas en de ronde organische vorm elegantie in uw keuken en op tafel.
画像
LEAVES TO TEA nodigt u uit om thee te ontdekken met een frisse en open geest. Het is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid om het karakter van thee naar voren te brengen en is slank om te integreren in de moderne levensstijl.
画像
TRAVEL TUMBLER is het perfecte geschenk voor mensen die een bewuste en flexibele levensstijl leiden, voor hen die de subtiele smaken van single origin koffie en thee waarderen.
画像
SEPIA roept een gevoel van nostalgie en comfort op. Door ze dag na dag te gebruiken, raken gebruikers eraan gehecht omdat ze precies goed aanvoelen in hun handen.
画像
LUNA is een eenbloemige vaas met een messing plaat die zachtjes schijnt alsof hij het maanlicht reflecteert. Het messing zal na verloop van tijd sierlijk verouderen en rijkdom en diepte toevoegen aan uw interieur.
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK