Samenwerking: OCIN

Het Canadese zwemmodemerk OCIN en KINTO zijn een partnerschap aangegaan om een aangepaste WATER BOTTLE te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像1
Bericht van Courtney Chew, Oprichtster van OCIN
"Ik ben een enorme bewonderaar van Japan en Japans gemaakte producten en merken, en persoonlijk ben ik al zo lang een grote fan van KINTO. Dus toen ik besloot dat ik een waterfles voor OCIN wilde ontwerpen, wist ik dat ik met KINTO wilde werken. Elk stuk dat KINTO ontwerpt brengt functie, doel, comfort, esthetiek, en een focus op zintuiglijke ervaring samen, terwijl ervoor gezorgd wordt dat bruikbaarheid, duurzaamheid, en een lange levensduur van het product in iemands huis worden overwogen; dingen waar we bij OCIN ook waarde aan hechten. Als bedrijf is het belangrijk om samen te werken met merken die dezelfde ethos delen als wij."
画像2
"We noemden de waterfles de "Worldview Water Bottle" - de afgebeelde illustratie is onze voorstelling van hoe we allemaal verbonden zijn; dat we allemaal een rol spelen in het ecosysteem waar we deel van uitmaken en de aarde die we allemaal delen; het is een herinnering dat we allemaal verbonden zijn en net als water, rimpelingen in golven kunnen veranderen wanneer we leiden met begrip, compassie en waardering voor anderen en alles om ons heen. De doodles zijn met de hand getekend door mij in samenwerking met mijn huis grafisch ontwerper.⠀

We wilden een product maken dat kwaliteit heeft, mooi is, en past bij ieders levensstijl - alle vakjes die de KINTO's WATER BOTTLE hebben aangevinkt. We willen dat onze Worldview waterfles een kleine rol speelt in het aanmoedigen van de overstap van wegwerpartikelen naar deze ene fles die je overal bij je kunt dragen en die je altijd gehydrateerd houdt. Ik hou ervan hoe licht hij is, en hoe gemakkelijk hij overal mee naartoe te nemen is. Ik vind het ook geweldig hoe het water reflecteert in de clear fles en onze doodles laat zien."
画像3
(Photo: Alan Chan
画像4
(Photo: Elliott Graham
画像5
(Photo: Maks Eidelson

[MERKINFORMATIE]
OCIN

OCIN is een lifestyle collectief en eco-zwem label uit Canada dat bestaat om een platform te zijn dat ons meest verbonden, nieuwsgierige en bewuste zelf inspireert, om ons te helpen realiseren wat onze individuele en collectieve impact is op de wereld om ons heen, en ons te motiveren tot vriendelijke en positieve acties voor de aarde en voor de mensheid. Bewust design is de kern van onze producten. Elk hoofdstuk (collectie) is geïnspireerd op de kleuren van de aarde en de oceanen, met onze stijlen ontworpen om te functioneren in en buiten het water en met kwaliteit en een lange levensduur in het achterhoofd.
www.ocin.co/ @ocin

画像profiel