August


Gelegen in het Groen Kwartier in Antwerpen, August is een voormalig augustijnenklooster dat door de bekende Belgische architect Vincent Van Duysen is omgetoverd tot een modern heiligdom. Deze prachtige ruimte herbergt nu een hotel, bar, restaurant, wellnesscentrum, winkel en tuinen en biedt een vredig toevluchtsoord in de stad.

We kregen de kans om August te bezoeken en waren gefascineerd door de schoonheid en rust, waardoor het al snel een van onze favoriete plekjes in Antwerpen werd.

doorluchtig-antwerp-1
augustus-antwerp-2

Het August complex combineert op meesterlijke wijze historische eerbied met hedendaagse esthetiek en creëert een omgeving die de wortels eer aandoet en tegelijkertijd een toevluchtsoord is voor gasten. Een van de opvallendste kenmerken is de voormalige privékapel van de nonnen, nu omgebouwd tot de belangrijkste lounge en barruimte. Deze ruimte behoudt zijn serene sfeer en nodigt gasten uit om te ontspannen en te socializen in een unieke omgeving.

augustus-antwerp-3
augustus-antwerp-4

In de aangrenzende winkel August vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van KINTO-producten, die het design en de stijl van het hotel aanvullen. Ontdek onze LEAVES TO TEA kyusutheepot in combinatie met een kop en schotel, DAY OFF TUMBLERen WATER BOTTLEzorgvuldig uitgekozen door het team op August.

augustus-antwerp-5
augustus-antwerp-6
augustus-antwerp-7

PARTNER INFO
august-antwerp.com
@augustantwerp


PRODUCTEN IN GEBRUIK