Het begin van KINTO FARM - prefectuur Shiga Japan


"Ga op in de natuur, omarm de stroom van seizoenen." - KINTO FARM is een nieuw veld voor het merk en haar leden om verder een levensstijl te verkennen met een gevoel van verbondenheid met de natuur, de seizoenen en de gemeenschap. Dichtbij het hoofdkantoor van KINTO in de prefectuur Shiga, Japan, zijn we begonnen met het cultiveren van een veld van 1.000 vierkante meter.

Hier laten we zien hoe de KINTO FARM is begonnen, waar we aan werken en wat onze ambities zijn.

kinto-boerderij-shiga-prefectuur-1
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-2
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-3

Het begin van KINTO FARM

Het assortiment van KINTO bestaat uit theepotten, serviezen, vazen en bekers. Deze producten zijn sterk geïnspireerd op het plezier en de troost die we voelen als we in contact komen met de natuur en de seizoenen. Van het zetten van een kopje verse kruidenthee, het genieten van seizoensgebonden gerechten, het aandachtig observeren van de veranderende expressie van planten tot het sporten in de buitenlucht, onze passies en nieuwsgierigheden hebben ons verlangen versterkt om een levensstijl te verkennen met een gevoel van verbondenheid met de natuur, de seizoenen en de gemeenschap. In het voorjaar van 2023 werd KINTO FARM geboren.

Via KINTO's plantenmerk MOLLIS (verkrijgbaar in Japan), dat in 2019 van start ging, hebben we vetplanten en bladplanten gekweekt in onze eigen kas. Het kweken van kruiden en groenten, betrokken raken bij landbouw, is echter een nieuwe uitdaging voor ons. Van het werken met de grond, tot het planten, oogsten en meer leren over het land en zijn processen, hopen we je doordachte objecten en lifestyle-inspiratie te brengen die troost brengen in je dagelijks leven.

kinto-boerderij-shiga-prefectuur-4
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-5

Partners van de boerderij

KINTO FARM staat onder toezicht van Uenohara Herb Garden in de prefectuur Yamanashi. KINTO leden hadden de gelegenheid om groenten van Uenohara Herb Garden te proeven in een restaurant en bewonderden hun frisse en levendige smaak, wat ons ertoe bracht om hen te benaderen over een partnerschap. In het eerste jaar van KINTO FARM krijgen KINTO-leden regelmatig training in Uenohara, waarbij ze leren over het verbouwen van akkers en het boeren van nul af aan. Het team van Uenohara staat ons met raad en daad bij als we vragen hebben over de toestand van de boerderij of nieuwe uitdagingen waar we dagelijks mee te maken krijgen.

kinto-farm-shiga-prefectuur-6
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-7

Nu en in de toekomst

In het voorjaar van 2023 zijn we begonnen met het planten van verschillende kruiden- en slasoorten. Door nauwkeurig te observeren, te oogsten en herhaaldelijk te proeven, werken we aan het vinden van een reeks variëteiten en teeltmethode die zowel geschikt zijn voor ons land als voor onze teamleden. Momenteel genieten we van onze oogst onder de KINTO-leden in de vorm van kruidenthee, salades en aroma's. In de toekomst hopen we ervaringen en inspiratie van onze boerderij met een breder publiek te delen.

kinto-boerderij-shiga-prefectuur-8
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-9
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-10
kinto-boerderij-shiga-prefectuur-11

PRODUCTEN IN GEBRUIK