Samenwerking: Inselsteinkoffiebranders

De koffiespeciaalzaak ISLAND STONE COFFEE ROASTERS (Utsunomiya, JAPAN) en KINTO hebben zich verenigd om een individuele TRAVEL TUMBLER Thermobecher te ontwikkelen. Werfen Sie einen Blick darauf und erfahren Sie mehr über die Geschichte hinter der Zusammenarbeit.
画像
Restaurants in de buurt van ISLAND STONE COFFEE ROASTERS
"We waren op weg naar kleine tragbaren Bechern, maar we vonden het moeilijk om een restaurant te vinden dat de juiste Größe en het juiste Design voor ons merk had. Toen gingen we naar KINTO's TO GO TUMBLER. We hadden het gevoel dat dit de perfecte maat was, om onderweg koffie te kunnen drinken. Het mooie, tijdloze ontwerp was een ander belangrijk aspect.

Een goede koffie kan stressvrij zijn. We hopen dat deze Becher Kaffee zu etwas wird, auf das Sie sich jeden Tag freuen."
画像
画像
画像
画像

[
ISLAD STONE KAFFEERÖSTER

ISLAD STONE COFFEE ROASTERS is een Rösterei en een botanischer Laden in een 70 jaar oud Fischgeschäft. Van de beschaffing van het Rösten en Brauen tot aan het serveren, wij houden onze koffie zeer ernstig. Alle gerechten zijn goed verzorgd en goed schoongemaakt, zodat de klanten hun "perfecte" gerechten kunnen vinden.
https://iscr.jp/