Accent met planten - Deel 1

Een enkelbloemige vaas met een speelse en organische vorm, u kunt er verschillende bloemen en planten mee combineren SACCO. De monden die onder verschillende hoeken staan, creëren interessante bewegingen en benadrukken de levendige en delicate uitdrukkingen van planten. Om te genieten van arrangementen met SACCO, introduceren we ideeën van de heer Kawaguchi van POINT NEUF in Tokio, bekend om hun verfijnde plantcreaties.

Purple Moerasspirea × SACCO 02


" purple moerasspirea, een elegante bloem die in de zomer bloeit, wordt vaak gekweekt in traditionele Japanse tuinen en werd ook gebruikt als decoratie bij theeceremonies. Ze is geschikt voor het bed en andere plaatsen waar men zich kan ontspannen. Zachte veerachtige bloemen en brede bladeren passen goed bij SACCO 02."

Crest Aeonium × SACCO 01


"Een vetplant die oorspronkelijk uit West-Europa en Marokko komt, de kuif aeonium heeft een rozet van bladeren op de stengel. De unieke beweging van de takken kan een mooi karakter geven aan je werkruimte. SACCO 01 combineert mooi met planten die naar de top toe volume hebben, maar ook met planten met lineaire stengels."

Leucadedron × SACCO 03


"Leucadedron is inheems in Zuid-Afrika en groeit oorspronkelijk in warm weer. Kleurrijke bladeren omringen de bloem, en zijn unieke vorm zou een mooie display op uw eettafel zijn. SACCO 03 complimenteert organische vormen en gebogen lijnen van planten."

BLOEMKUNSTIGE KUNST

Masaaki Kawaguchi / POINT NEUF

Masaaki Kawaguchi / POINT NEUF

http://www.p-neuf.com/

Vanaf 2005, werkte 2 jaar in Frankrijk alvorens POINT NEUF op te richten. Heeft momenteel een winkel en atelier in Hiroo in Tokyo, Japan en is betrokken bij een breed scala van projecten.