Café Kitsuné (Frankrijk)

Café Kitsuné, geproduceerd door het modemerk Maison Kitsuné, en KINTO zijn een partnerschap aangegaan om een aangepaste WATER BOTTLE te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van Café Kitsuné
"Café Kitsuné en KINTO delen niet alleen de Japanse wortels, maar ook de aandacht voor detail en het evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en esthetiek, wat de belangrijkste waarden van KINTO zijn, en dat weerspiegelt ook wat Café Kitsuné in zijn ruimtes en producten wil uitstralen.

Bij de creatie van de water bottle hebben we het ontwerp, de grootte en de lichtheid ervan erg op prijs gesteld, het is de ideale water bottle die je overal met je mee kunt nemen.

De cafés van Café Kitsuné zijn moderne, kosmopolitische en gastvrije plaatsen waar onze klanten kunnen genieten van kwaliteitskoffie en zich op hun gemak voelen, dus we hopen dat ze naar onze locaties komen om onder vrienden te genieten van onze verschillende warme en koude dranken, en zoete lekkernijen.

De Café Kitsuné x KINTO water bottle kan ons vergezellen naar het werk, naar de sportschool, overal in ons dagelijks leven want zijn elegante en lichte design maakt het de perfecte water bottle waar je niet zonder kan!"
画像2
画像3
Winkel foto's: Maxime Frogé

[BRANDINFORMATIE]
Café Kitsuné

Specialty coffee retailer Café Kitsuné brengt hulde aan het plezier van het genieten van een kwaliteitskoffie op iconische locaties. Opgericht in 2013, is Café Kitsuné uitgegroeid tot een netwerk van 16 cafés over de hele wereld, waaronder Tokio, Parijs, Seoul, New York City en Beijing, en heeft het een cultstatus bereikt onder liefhebbers van specialty deep L over de hele wereld. In 2019 heeft Café Kitsuné zijn activiteiten ook uitgebreid naar nieuwe bedrijfslijnen, door branderijen, bars en restaurants aan zijn assortiment toe te voegen.
Café Kitsuné website / @cafekitsune

画像profiel