Samenwerking: Chichu Kunstmuseum

"Chichu Art Museum" in Japan en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Chichu Art Museum
"Bezoekers van het Chichu Art Museum wandelen vaak met flessen water of thee tussen onze expositiestukken. We wilden een herbruikbare tuimelaar aanbieden die nuttig zou zijn voor het reizen rond de Benesse Art Site Naoshima eilanden, maar ook thuis. We hielden van KINTO's omgevingTRAVEL TUMBLER omdat het betrouwbaar, draagbaar en stijlvol is. Het matte roestvrij staal vult het eenvoudige ontwerp aan met ons logo en een plattegrond van het museum.

We hopen dat deze tuimelaar iets zal zijn om de ervaring in het Chichu Art Museum door te onthouden".
画像
画像
(Chichu Art Museum Photo: Makoto Tanaka


Chichu Art Museum

Chichu Art Museum is in 2004 gebouwd als een plek waar de relatie tussen de natuur en de mens wordt heroverwogen. Het museum is grotendeels ondergronds gebouwd om te voorkomen dat het prachtige natuurlijke landschap van de Seto Inland zee zou worden aangetast. Kunstwerken van Claude Monet, James Turrell en Walter De Maria zijn permanent te zien in dit gebouw dat is ontworpen door Tadao Ando.
https://benesse-artsite.jp/art/chichu.html

(Chichu Kunstmuseum Foto: Mitsumasa Fujitsuka)