vrij ontwerp (Japan)

free design, een speciaalzaak in Japan, en KINTO hebben samengewerkt om een aangepaste kleur TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van free design
"Bij free design houden we ons bij de selectie van nieuwe producten aan drie trefwoorden: Scandinavië', 'Lange levensduur' en 'Nieuwe standaard'. We hebben al eerder draagbare bekers in ons assortiment gehad, maar geen enkele was volgens ons helemaal perfect qua ontwerp, gewicht, functionaliteit en prijs. En toen vonden we de TRAVEL TUMBLER.

KINTO's TRAVEL TUMBLER is mooi, eenvoudig en functioneel - de belichaming van een 'nieuwe standaard'. Toen steeds meer van onze medewerkers hem begonnen te gebruiken, besloten we met KINTO samen te werken aan een op maat gemaakte versie in SLATE GRAY, passend bij de koffiemolen MIRUKKO die we eerder in samenwerking met Fuji Royal hadden gemaakt.

We hopen dat de beker een trouwe dagelijkse metgezel wordt die je meeneemt op uitstapjes, naar kantoor en thuis aan je zijde houdt."
画像2
画像5
画像3
画像4

[
gratis ontwerp

vrij design biedt tijdloze alledaagse voorwerpen die u wilt houden, zelfs als uw levensstijl verandert. Of die u opnieuw zou willen kopen, zelfs als het na vele jaren gebruik kapot gaat. Het heeft een brede selectie van aloude gereedschappen en voorwerpen uit Scandinavië en de rest van de wereld, evenals moderne klassiekers, allemaal kwaliteitsstukken die eenvoudig en praktisch zijn.
freedesign.jp / @freedesign_jp

画像profiel