Samenwerking: Go Get Em Tiger (GGET)

Het in Los Angeles gevestigde koffiebedrijf Go Get Em Tiger (GGET) en KINTO zijn een samenwerkingsverband aangegaan om een aangepaste TO GO TUMBLER en TRAVEL TUMBLER. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van GGET
"We hebben besloten om samen met KINTO merkartikelen te maken voor onze winkels, omdat we echt grote fans zijn van het bedrijf en de producten. We zouden nooit iets verkopen in onze winkels dat we zelf niet zouden gebruiken, of iets waarvan we denken dat het de koffiebeleving van onze klanten niet zou verbeteren. We houden van het merk en het gevoel van de KINTO-tumblers. Ze zijn van topkwaliteit, doordacht ontworpen en mooi. Alle dingen waar we aan denken en plezier aan beleven, en alle andere dingen die we onze klanten proberen te bieden, of het nu gaat om onze koffie, ons eten, onze service of onze koopwaar.

We willen graag dat onze klanten de Tumblers dagelijks gebruiken als een verlengstuk van hun koffieprogramma. Ik gebruik de mijne als ik vanuit huis werk of als ik mijn extra koffie warm wil houden op een luie weekendochtend. En natuurlijk gebruik ik het op mijn dagelijkse woon-werkverkeer en reizen, en als mok als ik naar mijn lokale GGET-winkel ga als een groenere optie dan het gebruik van een andere papieren wegwerpbeker. "
画像
画像
画像


Ga Em Tiger (GGET) / G&B Koffie halen.

Go Get Em Tiger (GGET) en G&B Coffee zijn een verzameling van barista's, branders, chef-koks, bakkers, algemene managers, productontwikkelaars, kwaliteitscontrole-experts, verhalenvertellers en nog veel meer die zich hebben toegelegd op het creëren van innovatieve en gedenkwaardige koffie-ervaringen. Naast GGET's steeds groeiende collectie coffeeshops en een branderij in LA, heeft GGET een Coffee Club online en IRL: leden van de club kunnen regelmatig koffiebonen thuis laten bezorgen, vooraf bestellen bij GGET coffeeshops en hebben voortdurend toegang tot barista's voor koffiebehoeften en vragen, allemaal via sms. Download de app van GGET voor de voorbestelling. www.
gget.com