Samenwerking: Hoshino Resorts RISONARE

Het Japanse resort merk Hoshino Resorts Risonare en KINTO zijn een samenwerkingsverband aangegaan om een aangepaste DAY OFF TUMBLER. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Hoshino Resorts RISONARE
"Als resortmanagementbedrijf zet Hoshino Resorts zich in voor het verminderen van de impact op het milieu door middel van duurzaam resortmanagement en het bevorderen van green initiatieven die in lijn zijn met onze merken en de regio's waarin wij actief zijn. Als onderdeel van deze inspanning zijn we gestopt met het leveren van mineraalwater in plastic flessen in de kamers van ons familieresort RISONARE en hebben we in plaats daarvan een waterserver geïnstalleerd in de gemeenschappelijke ruimte. Tegelijkertijd hebben we besloten om op maat gemaakte merktumblers te verkopen, zodat we niet alleen het verbruik van plastic flessen kunnen beperken en het plastic afval kunnen verminderen, maar ook het bewustzijn over plastic voor eenmalig gebruik kunnen vergroten. We wilden niet alleen een verschil maken, maar ook een vat creëren dat onze klanten overal mee naartoe zouden willen nemen. In dit opzicht vonden wij KINTO'sDAY OFF TUMBLER, met zijn design en functionaliteit geschikt voor zowel de vakantie als het dagelijkse leven, perfect. We houden vooral van het handvat dat handig is om mee te nemen op reis en de zachte vorm die de gebruiker uitnodigt om te ontspannen - een uitstekende match voor Hoshino Resorts.

Het kernconcept voor de producten van Hoshino Resorts is 'elke dag als een reis' en ons doel is om souvenirs te creëren die nuttig zijn voor thuis: een dagelijkse herinnering aan een heerlijke vakantie. Misschien herinnert de tuimelaar u aan iets dat tijdens uw reis is gebeurd, of inspireert hij u tot het plannen van uw volgende vakantie. Het idee is om een beetje vreugde in het leven van onze klanten te wekken, zelfs als de vakantie voorbij is. We hopen dat u veel gebruik zult maken van uw tuimelaar, niet alleen wanneer u op reis bent, maar ook nadat u thuis bent gekomen".

*Hoshino Resorts custom branded tumbler is te koop in alle faciliteiten van Hoshino Resorts.
画像
画像
画像


Hoshino Resorts RISONARE...

RISONARE resort hotels geëxploiteerd door Hoshino Resorts bieden een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Gelegen op prachtige natuurlijke locaties, biedt elk resort een meeslepende ervaring die uniek is voor de regio en een uitzonderlijke keuken met seizoensgebonden ingrediënten
. www.hoshinoresorts.com/brand/risonare/