Samenwerking: Informalware

De lifestyle select shop "Informalware" in Seoul en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER en TO GO TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像1
Bericht van Informalware
"We wilden onze bezorgdheid over het milieu delen en onze klanten aanmoedigen om persoonlijke drinkbekers te gebruiken om het gebruik van wegwerpbekers te verminderen. Onze klanten houden van de KINTO tumbler omwille van zijn functionaliteit en design.

KINTO's tumblers hebben een bijzonder brede opening, passen gemakkelijk in alle bekerhouders van voertuigen, en het belangrijkste is dat ze gemakkelijk vast te houden zijn. Ook het logo van Informalware paste goed bij het ontwerp en de kleur van de bekers. We zijn verheugd om te zien dat er klanten zijn die de tumblers opnieuw kopen als cadeau of als een eigen collectie.

We raden TO GO TUMBLER speciaal aan voor latte-liefhebbende klanten van ons café, omdat ze kunnen genieten van latte art door de clear deksel. We zullen blij zijn als onze klanten ze gebruiken wanneer ze koffie to-go bestellen bij hun favoriete café en het lang warm houden thuis/op het werk."
画像2
画像3
画像4
画像5

[
Informalware

Informalware is een lifestyle select shop met producten, kleding en interieuraccessoires die de formaliteit en unieke persoonlijkheid van casual tot uitdrukking brengen. Het wordt gerund door twee voormalige ontwerpers van modemerken, zodat klanten artistieke producten met harmonieuze ontwerpen kunnen tegenkomen.
informalware.com

画像profiel