Samenwerking: Pantechnicon

Pantechnicon is een in Londen gevestigde, nieuwe winkel- en eetbestemming die zowel Japanse als Scandinavische kunstnijverheid in de kijker zet. Pantechnicon en KINTO zijn een partnerschap aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像1
Bericht van Pantechnicone

Wij zijn zeer trots om met KINTO te kunnen samenwerken aan de Tumbler-serie. Deze tumbler is ontworpen voor iedereen en elke dag. Hij is eenvoudig, functioneel en comfortabel in gebruik voor elke gelegenheid, of het nu voor werk, reizen, sportschool of zelfs voor je zondagse wandeling is. We hopen dat iedereen de kans krijgt om van onze samenwerking aan de tumbler-serie te genieten en hem mee naar huis te nemen. Onze missie is om ieders leven gelukkiger te maken dan gisteren."
画像2
画像3
画像4
画像5

[MERKINFORMATIE]
Pantechnicon

Pantechnicon is de thuisbasis voor een speelse viering van Scandinavische en Japanse creativiteit en vakmanschap - een verhaal verteld door middel van eten, drinken, design en ervaringen. Pantechnicon werd in 1830 gebouwd als een indrukwekkende kunst- en ambachtsbazaar. Het zijn deze tradities die de inspiratie hebben gevormd voor de toekomst van dit nieuwe huis waar creativiteit en vakmanschap uit twee culturen worden gevierd. Bij Pantechnicon staan ze open voor iedereen die houdt van nieuwe ervaringen die zijn geïnspireerd door wereldreizen.
pantechnicon.com/

画像profiel