Samenwerking: RATEL WORKS (Japan)

Camping merk RATEL WORKS en KINTO hebben samengewerkt om een aangepaste TO GO TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en kom meer te weten over de samenwerking.
画像1
Bericht van RATEL WORKS
"RATEL WORKS ontwerpt unieke, functionele kampeerspullen die niet alleen geschikt zijn voor buiten, maar ook voor thuis. Onder het concept 'het creëren van de beste plek om buiten te zijn', streven wij ernaar producten te ontwikkelen die wat sommigen misschien het 'ongemak' van in de natuur zijn noemen, veranderen in ultiem comfort.

We kozen voor een samenwerking met KINTO omdat we hielden van het eenvoudige, verfijnde ontwerp van de TO GO TUMBLER, de dubbelwandige structuur die dranken warm of koud kan houden, en omdat hij stapelbaar is, wat een belangrijk kenmerk is voor het inpakken van kampeerspullen.

We hopen dat u hem handig vindt tijdens het kamperen, en dat hij u ook helpt om thuis contact te maken met het buitenleven."
画像2
画像4
画像3
画像5

[
RATEL WORKS

RATEL WORKS is een kampeermerk dat zijn naam ontleent aan het dier ratel (ook wel honingdas genoemd). Ondanks hun aaibare uiterlijk en honingminnende aard, zijn ratels erkend als "het meest onverschrokken dier" in het Guinness Book of World Records. Wij willen net zo agressief zijn als de ratel die het opneemt tegen cobra's en leeuwen om het beste uit onszelf te halen en producten met passie te leveren.
ratelworks.jp / @ratelworks

画像profiel