Ontdekking van de Franse Rivièra

Maison Mastrorelli is een goed bewaard geheim van het platteland van Cannes, dit historische stenen landhuis met zijn authentieke en typisch mediterrane karakter is gerestaureerd door Céline Mastrorelli tot zijn oorspronkelijke auberge doel om bezoekers te verwelkomen voor een gezellig, comfortabel verblijf in het hart van de Franse Rivièra. Wij zijn verheugd te zien dat de KINTO artikelen deel uitmaken van de decoratie van Maison Mastrorelli en hopen dat onze collecties comfort en inspiratie zullen brengen aan de bezoekers.

画像
Sinds jaren heeft Céline een professionele carrière gewijd aan het promoten van de Franse Rivièra waar zij geboren is. Ze heeft altijd geprobeerd om verbindingen te openen, te delen en uit te wisselen door haar ervaringen, of het nu muzikaal, culinair of menselijk is en verhalen te schrijven waarin iedereen vrij is om van zijn eigen ervaringen te genieten. De ontdekking van dit gebouw in 2019 was voor haar een openbaring en een nieuw startpunt : al haar passies concentreren op een plek waar ze bezoekers, vrienden, kunstenaars, scheppers en levensgenieters kan ontvangen in een plek van leven, comfort, zon, gelach en muziek.
画像
画像
Céline deelde haar indruk over het merk. "Toen ik de Slow Coffee brewer stand voor het eerst zag, was ik gefascineerd door deze slanke en stijlvolle Brewer Stand Set. De set is gemaakt van unieke materialen walnoot, messing en glas die zorgvuldig zijn bewerkt en afgewerkt. Vaak is het moeilijk om gebruiksgemak en esthetiek met elkaar te verzoenen als het gaat om voorwerpen voor dagelijks gebruik. Ik heb geprobeerd bijzondere aandacht te besteden aan de details in het huis en de discrete elegantie van het merk KINTO heeft mij volledig verleid. De soberheid en de strakke lijnen passen helemaal in de geest van de decoratie van Maison Mastrorelli."
画像
[PARTNER INFO]
Maison Mastrorelli
www.maisonmastrorelli.com

Foto's
Caro Cuinet
@carocuinetwellings

Cassandre Caly
@cassandrecaly

PRODUCTEN IN GEBRUIK