Geniet van planten in uw eigen stijl

Planten zijn een geweldige manier om uw werkplek of huis op te frissen. Vooral nu het lente is, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om levendige kleuren en rustig groen in uw ruimte te brengen. Lees hoe Fusillo Lab onze plantenpotten gebruikt in hun fotostudio met natuurlijk licht in Milaan.

画像
"Een van de eerste dingen die gasten opvalt als ze bij Fusillo Lab door de deur stappen, is de hoeveelheid planten die de ruimte vullen. We zijn echt op zoek naar uniek en interessant groen. Vaak als we samenwerken met lokale bloemisten voor fotoshoots en evenementen, worden we uiteindelijk verliefd op de planten die ze meebrengen en houden we ze."
画像
"In de loop der jaren hebben we gemerkt dat een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij het kweken van welke soort groen dan ook, het goed kiezen van de vaas is. Wij houden van onze KINTO plantenpotten, niet alleen vanwege hun minimalistische esthetiek, maar ook omdat hun eigenschappen de verzorging van planten vergemakkelijken" Elena Pegurri, Fusillo Lab.
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK