Flow Movement with Movers Paris

Samhi Ouadhi is sportcoach bij Club La Mongolfière in Parijs. Hij introduceerde de Flow bewegingslessen en deelde met ons zijn dagelijkse routine voordat hij met een oefening begint.

"Het concept van Flow movement is aandacht hebben voor de impulsen van je lichaam en in overeenstemming daarmee bewegen. Het doel is om diep contact te maken met je emoties en ze via je lichaam los te laten. En, het allerbelangrijkste, om inspiratie uit jezelf te halen. De eenvoud van de beoefening ligt in het feit dat je niet hoeft te weten hoe je moet dansen of een speciale fysieke training hoeft te hebben. Flow Movement is voor iedereen toegankelijk.

画像
Als ik bij La Mongolfière Social Club aankom, waardeer ik de rust en helderheid van mijn werkruimte. Ik begin de dag altijd met de subtiele smaak van mijn single origin koffie in een TO GO TUMBLER.
画像
De gestructureerde wanden en het strakke ontwerp brengen me comfort. Het aroma en de smaak blijven lang behouden, waardoor ik me beter kan concentreren op mijn praktijk. Dit ritueel stelt me in staat te vertragen, een ruimte voor mezelf te creëren en me verbonden te voelen.
画像
Voor ik naar de oefenruimte ga, vul ik mijn ACTIVE TUMBLER met vers water. De grote capaciteit van de Tumbler is essentieel voor mijn activiteit en houdt me gehydrateerd tijdens lange trainingssessies. Zelfs na enkele uren blijft het water fris. Ik neem de tumbler overal met me mee dankzij de TUMBLER strap.
画像
Deze rituelen brengen mij troost en inspiratie. Mijn gebaren worden symboliek, met als enig doel om te ontdekken en ruimte te laten voor echte creativiteit. Het herinnert me aan wat me inspireert en brengt me terug naar de essentie."
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK