Coffee at Fusillo Lab Studio (Milan)

Fusillo Lab is een creatieve fotografiestudio in Milaan, opgericht door Michael Gardenia in 2015. Fusillo Lab maakt content die mensen inspireert tot een bewustere levensstijl met betrekking tot voedsel en natuurlijke producten door middel van fotografie en beeldmateriaal.

Ze werken voor gelijkgestemde merken en werken graag samen met mensen die hun waarden delen. Ze geloven dat een goede werkruimte met natuurlijk licht, mooie planten, lekker eten en koffie hen helpt creatief te werken en hen inspiratie geeft.

Ze deelden met ons hun koffieroutine in de studio.
画像
Bij Fusillo Lab zetten we elke ochtend koffie en ook wanneer mensen naar de studio komen voor hun werk of gewoon om gedag te zeggen. We selecteren speciale koffiebonen van lokale branders of tijdens onze reizen, malen ze zelf handmatig en gebruiken ze binnen een maand na de branddatum, omdat we graag koffie drinken met zijn hele smaakpotentieel.
画像
画像
Het is altijd een genoegen de tijd te kunnen nemen en langzaam koffie te zetten en te weten dat onze gasten hier in onze studio een heerlijk kopje zullen drinken.
画像
We praten graag met hen over de herkomst van de koffie, het proces en de apparatuur en vooral over alles van KINTO dat zo perfect past bij onze esthetiek.
画像
画像

PRODUCTEN IN GEBRUIK