Helinox (Korea)

Helinox is een modern designbedrijf dat producten ontwikkelt die comfort naar buiten brengen, zodat u "At Home, Anywhere" kunt zijn. Kijk hieronder voor meer informatie over de samenwerking tussen Helinox en KINTO bij het creëren van een aangepaste TRAVEL TUMBLER.
画像1
Bericht van Helinox
"Bij Helinox stellen we ons voor dat onze producten op natuurlijke wijze passen in elke omgeving, inclusief kamperen, picknicken en zelfs in het dagelijks leven. De ideeën van ons merk en KINTO vielen samen, en we voelden ons sterk aangetrokken tot het ontwerp van KINTO producten die een comfortabele sfeer oproepen."
画像2
画像3
"We wilden het unieke ontwerp van Helinox samenvoegen in een product dat geïnspireerd is op het beeld dat KINTO uitstraalt. KINTO is een van de meest geliefde productmerken van de medewerkers van Helinox Creative Center (HCC), dus we hadden vertrouwen in het creëren van een aangepaste tumbler met een merk dat we heel goed kennen."
画像4
画像5
"HCC klanten hebben een sterke interesse in outdoor activiteiten, en de 350ml en 500ml maten van de tumblers zijn draagbaar en makkelijk mee te nemen waar ze maar willen. Ook is de iconische olijf en black kleur geïnspireerd op de Helinox Tactical Chair, die vertrouwd aanvoelt voor de typische Helinox klant. Deze combinaties hebben een grote aantrekkingskracht gehad en we hebben positieve reacties van onze klanten gezien."
画像6
画像7

[
Helinox

Thuis, overal. -Helinox is een modern design bedrijf en de originele maker van lichtgewicht, draagbare meubels en accessoires, waarbij vakmanschap, innovatie en hoogwaardige materialen sinds 2009 samenkomen. Helinox belooft dat u het verschil zult voelen in comfort, duurzaamheid en draagbaarheid.
@helinox_kr

画像profiel