Mont-Blanc Marathon

De Mont-Blanc Marathon is een sportevenement met verschillende hardloopwedstrijden rond Chamonix in het Mont-Blanc gebergte in Frankrijk. Het belangrijkste parcours is een marathon wedstrijd genaamd 42 Km du Mont-Blanc.
Het MRC team was in het stadion van Chamonix, om te trainen op de 100m baan die een uitzonderlijk uitzicht biedt op de Mont-Blanc. Zij deelden hun ervaring met ons.

画像
"Het doel was om cardio op te doen voor wandeltochten in de regio, maar ook om ons voor te bereiden op het parcours van de hogeforten (Morzine) dat op 7 augustus plaatsvond. Deze escapades "buiten Parijs" zijn altijd momenten waar we naar uitkijken, des te meer in deze moeilijke periode, die ons net als veel mensen dwingt om binnen te zijn. Dit uitstapje gaf ons de kans om vrienden te ontmoeten voor een paar dagen, om elkaar uit te dagen in een buitengewone omgeving."
画像
"Sinds 2020 steunt KINTO de club bij elk van haar activiteiten. Dit verblijf in Chamonix was voor ons een gelegenheid om de KINTO producten te ontdekken en te gebruiken zoals de TO GO BOTTLE, de WATER BOTTLE en de TUMBLER STRAP."
画像
[PARTNER INFO]
@mrcparis
Foto's door Anthony Maison

PRODUCTEN IN GEBRUIK