De favoriete waterflessen van onze medewerkers

Met de zomer in aantocht zien we steeds meer waterflessen op kantoor.
Lees verder om te weten te komen wat onze medewerkers over hun KINTO-flessen te zeggen hebben.

Kantoorpersoneel Tokio W.T
"Mijn favoriet voor op kantoor is de WATER BOTTLE omdat ik die gemakkelijk met mijn laptop kan meenemen. Vroeger gebruikte ik de WORKOUT BOTTLE, maar ik ben overgestapt op deze omdat hij nog compacter is. Er kan nog steeds 500 ml in en dat is geweldig. Ik drink water zonder ijs om te voorkomen dat mijn lichaam te koud wordt."
画像


Tokyo Office staff M.S
"Normaal ga ik voor monotoon, maar ik dacht dat de nieuwe TO GO BOTTLE perfect zou zijn voor het hodelen van kleurrijke drankjes, dus ging ik voor de levendige yellow. Vandaag drink ik vruchtenthee die ik heb gemaakt met theebladeren en gedroogd fruit. Ik vind het ook leuk omdat de dubbele wand helpt voorkomen dat het ijs smelt, het deksel gemakkelijk te openen is en de tuit volledig bedekt is als ik het deksel erop doe."
画像


KINTO STORE Tokio personeel T.U
"In de zomermaanden gaat mijn voorkeur uit naar mijn white TRAVEL TUMBLER 500ml. Het houdt me goed gehydrateerd en de verfrissende kleur is perfect voor het seizoen. Ik maak thuis thee zonder cafeïne, zoals Azuki-thee en maïsthee.
Ik wissel mijn fles afhankelijk van het seizoen; in de herfst en winter gebruik ik graag de 350ml TRAVEL TUMBLER die ik in khaki heb staan."
画像


Kantoorpersoneel Tokio K.S
"Ik gebruik gewoonlijk twee flessen op mijn werk.
De ene is de WATER BOTTLE die ik bij me heb met zelfgekweekte munt en citroenmirtewater.
De andere is de TO GO TUMBLER. Ik gebruik hem graag zonder deksel als een mok voor mijn koffie. Hij houdt warmte en kou beter vast dan mokken of glazen, dus mijn drankjes zijn altijd op een lekkere temperatuur."
画像


USA staff M.E
"Ik vond het erg leuk hoe het bandje de tumbler zo licht deed aanvoelen, dus ik zie mezelf de TRAVEL TUMBLER nog gemakkelijker dragen op reizen dichtbij maar ook ver weg. Deze set zou ook ideaal zijn voor een lange strandwandeling.
De gravure op de tumbler is erg goed gedaan. Het is technisch indrukwekkend dat mijn volledige naam op de beker past, zonder dat hij te groot of te klein is."(*Deze service is alleen beschikbaar in Japan)
画像
画像


Tokio kantoorpersoneel K.F
Als ik zin heb om gezond bezig te zijn, gebruik ik de WORKOUT BOTTLE. Het is perfect om gehydrateerd te blijven tijdens de training, en de maatstrepen maken het ook gemakkelijk om proteïnedrankjes te mixen. Het andere geweldige ding is dat het vaatwasserbestendig is. Het is een stevige, gemakkelijk te onderhouden fles. Ik heb hem cadeau gedaan aan een vriendin die ook van dansen houdt."
画像


We hopen dat onze bekers en flessen u helpen uw ideale levensstijl te bereiken.