In de natuur

Tijd doorbrengen in de natuur kan helpen om een frisse blik te werpen en de creativiteit aan te wakkeren. Volg het avontuur met fotograaf Peter Rudd en KINTO-tuimelaars op Madeira, Portugal.
画像
画像
"Het landschap tot leven zien komen bij zonsopgang is mijn meest favoriete moment van de dag, de steeds veranderende kleuren in de lucht en de stilte van de natuur vervullen mij met vreugde. Naast mijn camera is het essentieel dat ik mijn TRAVEL TUMBLER inpak, zodat ik op deze vroege ochtenden een warme koffie bij me heb."
画像
画像
"Madeira zit vol met bijzondere plekken om te bezoeken. We hebben genoten van de Levada das 25 Fontes, die je over een kronkelend pad door schaduwrijk bos voert, langs natuurlijke bronnen en de gigantische Risco-waterval. Op een wandeling als deze kom ik altijd voorbereid met een tas vol snacks en een grote fles water om me op de been te houden. Mijn favorieten zijn de TO GO BOTTLE en WATER BOTTLE."
画像
画像
"Madeira is een prachtig, weelderig eiland vol avonturen en mogelijkheden om de natuur op zijn best te ervaren. Van de grootste hoogte op de Pico do Arieiro tot de rotsachtige zeestapels in Ribeira da Janela, ik ben voortdurend gebiologeerd door het landschap dat Madeira te bieden had. De mogelijkheid om naar buiten te gaan en te verkennen, stelde me in staat om adembenemende momenten te beleven en vast te leggen."
画像
画像
Woorden: Kate Mascall

Foto's: Peter Rudd

Peter Rudd is een Britse freelance fotograaf gespecialiseerd in outdoor lifestyle en landschapsfotografie, en sinds kort ook in portretwerk. In de afgelopen 10 jaar heeft hij de wereld afgereisd en zijn passie voor fotografie is gegroeid. Hierdoor kan hij zijn visie op de wereld vastleggen in zijn foto's en anderen inspireren.
@mycloud9ine