In de baai

Foto Essay van Brandon Herrell

Dingen gebouwd met een menselijke hand hebben een ander soort gevoel. Bow Edison is een kleine kunstenaarskolonie een paar uur ten noordoosten van Seattle. De "stad" bestaat uit ongeveer twee blokken, met galerijen, een vintage winkel, een flessenwinkel, en een klein handjevol leuke, heerlijke voedselvlekken. Alles in de stad rinkelt met de kwaliteit van vakmanschap, tot aan de voetgangersbruggen, die een paar meter van het straatniveau zijn opgetrokken.

De buurtwinkel heeft een kleine hut van de hoofdaandrijving met houtsnippers te koop. Platen van levendig hardhout en restanten van interieurbouwprojecten vormen een lijn van de muren, geprijsd volgens grootte en kwaliteit. De houtschuur inspireert de dagdromen van de Nakashima meubels. Gelukkig heeft de kastenwinkel een kamer te huur aan de overkant van de straat, en daar verbleven we.
画像
画像
画像
Het gastenverblijf levert alle op maat gemaakte, handgemaakte details die u mag verwachten van een huisontwerp dat door een meubelmaker is gemaakt. De ladekasten in de slaapkamer omarmen de rondingen van het schuurdak, en het graan op de deuren van de keukenkastjes is zo mooi dat het lange blikken inspireert.
画像
Het leuke en het vervelende van een paar dagen in een piepkleine kunstkolonie doorbrengen is dat wanneer de bescheiden selectie van zaken sluit (om 19.00 uur), je geen geluk hebt als het op eten aankomt. Omdat er regen in het vooruitzicht was, vonden we zelfgemaakte congee het gezellige, verwarmende diner dat we nodig hadden.

We haalden de steenachtige, jade-green gespikkelde RIM kommen uit de aangepaste kasten, hakten de kruiden en legden ze in de kleinere kommen om op te dienen, en zetten de rijst op een laag pitje terwijl we tien minuten voor sluitingstijd een fles wijn gingen halen. Een smerig klein hondje begroette ons bij de deur. Ik denk dat hij gewoon een inwoner was, die zijn avondlijke uurtjes kwam doorbrengen.
画像
画像
画像
画像
De gingery congee gaf ons het gezellige gevoel dat we het weer buiten moesten trotseren en de gashaard op het achterdek moesten oplossen. Onze vriend Miles verraste ons met een flesje tequila dat hij stiekem had gekocht bij de flessenwinkel, dus we vulden een paar van de kleine CAST glaasjes en knuffelden ons op bij het gasvuur om de zon onder te zien gaan over de Samish Bay.
画像
Brandon Herrell

Brandon Herrell is een fotograaf en schrijver die in Seattle woont. Hij is opgegroeid op de rotsachtige oevers van de Puget Sound en probeert de serene energie van die landschappen door zijn werk te dragen. Door middel van zijn portretten, stillevens en levensstijlfoto's weeft hij thema's als open ruimte, natuur en introspectie. Het resultaat is een venster op een levensstijl die traag, opzettelijk en waarheidsgetrouw

is. http://www.brandonscottherrell.com/