STARBUCKS RESERVE ROASTERY TOKYO

STARBUCKS RESERVE® ROASTERY TOKYO werd in februari 2019 geopend in Nakameguro, Tokio. ROASTERY TOKYO, de vijfde winkel ter wereld, heeft een indrukwekkende specificatie met luxueus hout. Verder is het vat van koper op de grote braadmachine en de pijp die er uitsteekt het beste onderdeel. Het gevoel van openheid is zo groot dat je het begin van het branden kunt zien met de geur en het geluid waar je ook bent, overlopen met de apparaten die ons zelfs de muren en plafonds opwindend maken. U kunt ook genieten van een kopje koffie terwijl u de brandervaardigheden van dichtbij bekijkt. Een ruimte die de vijf zintuigen sterk stimuleert, breidt zich uit.
We interviewden Coffee Specialist Kenya Matsuda en het productplanningsteam.
-Wat zijn de selectiepunten voor KINTO-producten?
Eenvoudig gereedschap, bedienbaarheid en stijlvol design. In het theeservies kiezen wij eenvoudige en vertrouwde tinten van TEAVANA zoals PEBBLE, UNITEA, LEAVES TO TEA. "Starbucks Reserve® FARO Dripper & Mug Black" is ook een belangrijke factor in het creëren van een originele kleur die past bij het wereldbeeld van ROASTERY TOKYO.
-Welke indruk kreeg je van het gebruik van FARO?
Ik was verrast door de kleine functionaliteit die ik me niet kon voorstellen vanuit een simpele blik. De bodem van de container is een enkel gat, dus men zou moeten denken dat het goed kan worden onttrokken, zelfs als er warm water wordt gegoten naar de warmwaterrichtlijn van de druppelaar. Hoewel het een druppelaar is, denk ik dat het niet al te verfrissend is en een diepe smaak heeft. Het is moeilijk om er een portie heerlijk op een grote server uit te halen, maar het is gemakkelijk om binnen te komen, dus het is perfect voor een drukke ochtend en een koffiepauze op kantoor.
Momenteel heeft ROASTERY TOKYO een line-up van vier enkele oorsprongen en mengsels. Hoe kiest u koffie?
Tientallen soorten worden in een jaar tijd ontwikkeld, zodat kopers kunnen genieten van seizoensgebonden onderzochte en geselecteerde bonen. Bij ROASTERY TOKYO is het belangrijk om te bepalen of het branden dat overeenkomt met de bonen accuraat is, en of de bonen stevig gebrand zijn, niet de kleur van de bonen. De beste graad van roosteren hangt af van het oogstjaar van de bonen en de temperatuur en vochtigheid van de dag, dus de brander past zich in enkele seconden aan. De reden om het branden open te maken is dat we willen dat u de green bonen van elk productieland ervaart totdat ze als een kopje koffie worden geserveerd. U kunt met de brander praten op het tijdstip na het branden, dus stel een vraag.