TACUBO

画像
TACUBO is een Italiaans restaurant dat in 2016 werd geopend in Daikanyama, Tokio. Het restaurant viert de schoonheid en vitaliteit van de natuur door middel van vleesgerechten die op een houtgrill worden bereid, seizoensgebonden menu's met verse ingrediënten, serviesgoed en interieurontwerp.

Eigenaarskok Takubo heeft een standpunt dat "het materiaal dat het gezicht van de producent niet kan zien, niet interessant of goed is" en is op zoek naar een recept dat de kenmerken van het materiaal optimaal benut. Op dit moment proberen we Taiwanese thee af te tappen. Het gesprek was gericht op de betrokkenheid bij het materiaal.
画像
画像
- Wat heeft u ertoe aangezet om te experimenteren met koud gebrouwen Taiwanese thee?
Er zijn 3 soorten green thee (※) onder de 14 soorten blauwe thee (※) die daar gemaakt worden en verbonden zijn met de kleinschalige boerderij die de tijd en moeite kost. Ik heb een draak besteld). Het is gewoon het gieten van water, maar niet alleen het verschil in de mate van fermentatie en braadtijd, maar ook het subtiele verschil in de omstandigheden dat de watertemperatuur en de extractietijd in hetzelfde theeblad weken de geur, kleur en smaak zal veranderen. Het punt is dat als je met TACUBO drinkt, het een "TACUBO-smaak" wordt. Ik heb altijd nagedacht over de harmonie tussen niet-alcoholische dranken en voedsel, zodat ik het potentieel van een Taiwanese thee kan voelen met een waterafvoer die creatief en controleerbaar kan zijn aan de kant van de verdrinkingsdood, en mijn smaak kan uitdrukken. We benadrukken het evenwicht met het voedsel, zoals het zich bewust zijn van de smaak die kan worden ontvangen voor vleesgerechten die sterke claims hebben, en zich bewust zijn van de zachte smaken die knuffelen in met de ingrediënten bij het combineren met andere gerechten.

*Semi-geoxideerde thee...Een soort Chinese thee met een groenige tint in de theebladeren, door een mix van geoxideerde en niet-geoxideerde delen. De meest populaire van dit genre is Oolong thee.
画像
- Wat was uw reden om voor KINTO-producten te kiezen?
Ik wilde de Taiwanese thee in wijnglazen serveren, en was op zoek naar een fles die erbij hoorde. CAPSULE was de juiste maat en het juiste materiaal, en het zit goed bij ons andere serviesgoed. Ik kan de thee zetten en serveren in hetzelfde vat, en natuurlijk is het belangrijk dat het niet druipt voor een elegante service. Ik vind het ook leuk dat het de gasten een beetje mysterieus maakt, waardoor ze zich afvragen 'wat drinken ze daar? Er zijn momenten dat we geen alcohol kunnen drinken, maar we willen allemaal genieten van het speciale gevoel van dineren in een restaurant. Ik wil die ervaring aanbieden met niet-alcoholische dranken, om ze te koppelen aan eten zoals wijn, zonder afbreuk te doen aan de smaak of de visuele presentatie.
画像
画像