Een speciaal evenement met The Gatherists x KINTO

Afgelopen november organiseerden we een speciaal evenement in Amsterdam in samenwerking met The Gatherists. Deze ochtend was een gelegenheid om met een aantal van onze partners en vrienden in contact te komen onder het genot van koffie, thee en gebak in een ontspannen setting in de studio van Marieke Verdenius.

画像
画像
Marieke staat bekend om het organiseren van inspirerende evenementen met The Gatherists en het was ons een genoegen om met haar samen te werken aan dit evenement.
画像
画像
We genoten van heerlijke koffie gezet door DAK Coffee Roasters, prachtige thee van By Trinity, en heerlijk gebak verzorgd door Oslo. Een gezellig herfstgevoel werd gecreëerd met een tafelsetting van FOG servies en UNITEA theepotten en kopjes, met prachtige styling van Marieke.
画像
Dit evenement was een bijzonder moment en een prachtige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en zinvolle gesprekken te voeren met interessante mensen.
画像
画像
画像

[PARTNERINFORMATIE].

The Gatherists | @thegatherists
The Gatherists is gestart met het idee om creatieve mensen op een ongedwongen manier bij elkaar te brengen onder het genot van koffie en taart. Wat in juni 2017 begon in Amsterdam met een kleine groep vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een kleine gemeenschap van gelijkgestemde creatieven. The Gatherists wil een platform worden voor het ontstaan van nieuwe connecties en uiteindelijk nieuwe ideeën, samenwerkingen, projecten of zelfs vriendschappen. Want soms heb je alleen een goed gesprek en een stuk zelfgemaakte appeltaart nodig om je passie aan te wakkeren.
---
Marieke Verdenius | @verdenius
Marieke is een fotograaf gevestigd in Amsterdam. Haar werk toont een rijkdom aan minimalisme op het gebied van lifestyle, interieur, eten, natuur en stills - met een aanpak die beslist steunt op het gebruik van natuurlijk daglicht. Door haar lens is ze in staat om de schoonheid in alledaagse momenten vast te leggen.
---
Dak Coffee Roasters | @dakcoffeeroasters
Dak Coffee Roasters is gevestigd in Amsterdam en is opgericht door twee Canadezen uit Montreal. Ze selecteren mooie en unieke koffiesoorten en branden ze zorgvuldig om de beste smaken die ze te bieden hebben te benadrukken. Ze hebben altijd een selectie die funky en experimentele koffiesoorten bevat naast de meer klassieke origines.
---
BY TRINITEA | @by_trinitea
By Trinitea neemt mensen mee in de boeiende wereld van thee. Van natuurlijke thee tot subtiele melanges en van op thee gebaseerde dranken tot food pairings. Door hun kennis te delen hopen ze van iedereen een echte theekenner te maken.
---
OSLO Amsterdam | @oslo.amsterdam
Oslo Amsterdam is een bakkerij in het centrum van Amsterdam die beroemd is om hun kaneelbroodjes. In hun winkel kun je ook broodjes, homegoods en natuurlijke wijn kopen. Oslo brengt een vleugje Scandinavië naar Amsterdam.

PRODUCTEN IN GEBRUIK